Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 700-800 kcal megfelelő?

Napi 700-800 kcal megfelelő?

Figyelt kérdés
165/75, 20, L, fogyni akarok, heti 3x futok, egyelőre fél órákat, napi 5x eszem, reggelire zsemle vagy 30g zabpehely 1 dl tejjel, tízórai és uzsi zöldség, ebéd ami épp itthon van, tegnap pl. húsleves, vacsi ha húsos ebéd volt, akkor abból a hús, vagy valami tejtermék/tojás. Így a tegnapi napomra 690 kcal jött ki, ami kicsit megdöbbentett. Ez pont jó, vagy kicsit növeljem az adagokat? Igazából úgy gondoltam, hogy mindig így fogok enni, tehát nem diétának szántam, de azt hiszem "örökre" ez így kevés. Legalábbis a számok tükrében, mert egyébként nem vagyok éhes.
2010. aug. 24. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Rettentően kevés. Ha valaki nagyobb súlyból is akar veszíteni, akkor is az étrendjének a kalóriaszáma el kell hogy érje az 1200at, 1500at. A normális, nem "diétás" étrend 2000 kcal. Szóval sűrgősen növeld a kalóriákat! Ha nem vagy éhes, akkor ne egyél többet, mindössze nagyobb kalóriaszámú ételeket.
2010. aug. 24. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez túl kevés. Így nagyon lelassul az emésztésed, és ha abbahagyod, utána gyorsabban , kevesebbtől is hízni fogsz.

1000-1200kcal-t egyél! Ha mozogsz mellette, akkor ez is bőven elég a fogyáshoz.

2010. aug. 24. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
nem megfleleő.minimum 1200 kalória és sport kell. és figyelni mit mikor eszel, de napi 5 kis étkezés.
2010. aug. 24. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha étkezésenként ennél ennyit akkor ok, de egész napra...
2010. aug. 24. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, értékelem a válaszokat :). Jól gondoltam, hogy ez nem jó, kicsit feltuningolom, hogy 1200 körül meglegyen. Viszont lehet, laikus vagyok, de hülye azért nem kedves utolsó, étkezésenként ennyit ennék az 3500 kcal lenne, az pedig a normál étkezésen is bőven túl megy...
2010. aug. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!