Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lifetilt-rol velemenyek?:)

Lifetilt-rol velemenyek?:)

Figyelt kérdés
Azon belul bakker lefogyok vagy Feminpro csomag?
2021. máj. 14. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Egyik sem. [link]
2021. máj. 14. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak jo termékek pl a pyruvat nekem segített és a drive

De a pasi stílusa sudribunkó és hát drága is.

2021. máj. 14. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Egy csomó olyan felesleges dolog, mint vitaminok és aminosavak összecsomagolva, amit egy normális étrendből simán kinyer a tested napi szinten. Ezernyi ilyen van a piacon, ez csak az egyik, a szokásos csilivili csomagolásban. Semmi szükség nincs rájuk, placebo. Meg legyetek kicsit büszkék, ne tulajdonítsátok a saját eredményeteket holmi jöttment piruláknak. Ha lefogytál, akkor azért, mert ügyes voltál... nem pedig egy varázsszer olvasztotta le rólad a kilókat. Olyan nem létezik.

Ami ezekből a csomagokból ér valamit, az valószínűleg az étrend. A többit ki lehetne dobni, szóval kár érte extra fizetned. Beszélj egy személyi edzővel vagy dietetikussal, aki ennek a pénznek a töredékéért összeállít neked egy étrendet, amit követni tudsz.

2021. máj. 14. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drága.
2021. máj. 14. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Aki a Lifetiltes majomnak adja a pénzét középkategóriás összekutyult étrendkiegészítőkért meg beszólogatásokért, az meg is érdemli a sorsát...
2021. máj. 14. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
És egy csomó nő ehhez van szokva, erre van szocializálva itthon. Hogy jaj megérdemlem ezt a stílust, mert túlsúlyos vagyok. Közben ez a csávó egy féreg, én még a "gyúrós" korszaka előtt ismertem a dolgait, egy nőgyűlölő, k-rvázó baromállat, komolyan nem tudok szebben fogalmazni. Férfiakkal miért nem keménykednek az ilyenek? Ráadásul bagózik, összeszakadt, szégyen, hogy ezért a selejtért, meg a norbikáért vannak oda egy csomóan. Elképesztő.
2021. máj. 20. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
2022. jan. 31. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!