Az intervallum edzésről kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Melyik a hatásosabb zsírégetés és formásodás szempontjából? 20 p ugróköteles és saját testsúlyos intervallum edzés vagy 30 perc kocogás?2020. máj. 31. 15:36
1/9 anonim válasza:
Szerintem az intervallum hatásosabb, ha becsülettel tudod a váltások után csinálni a másik mozgásformát is. Felpörgeti az anyagcserédet.
2/9 anonim válasza:
Én is jókat hallottam az intervallumosról.
3/9 anonim válasza:
Rengeteg cikk van már erről, hogy jelenleg az a leghatásosabb zsírégető forma. Nézz körül, sokkal hasznosabb, mint körbe körbe futni 30 percet. 3 hónap intervallumos edzéstől fogytam 6 kilót, izmosodtam. Ja és a nyugalmi pulzusom is kb 15-20al csökkent.
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, megkérdezhetem, hogy milyen gyakorlatokat csinálsz az intervallum alatt? hány mp mozgás és mennyi pihenő?
2020. máj. 31. 22:16
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált. Spinningen nyomtam 25 percet. 30sec. sprint 60sec nomál. Heti 1 kilót dobtam le.
6/9 anonim válasza:
Jó mind a kettő. Az intervallumos edzéssel nem szabad kezdeni semmiképpen, ha eddig nem sportoltál. Fokozatosan kell rászokni, mert nagyon megterheli a szívet és az ereket. Ha van 30-40 kiló túlsúlyod, akkor is erősen ellenjavallt. Én vegyesen szoktam sima kocogast, meg intervallt is , azt biciklin. Kezdésnek tehát nem ajánlott, de utána szuper.
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok. Én 30 mp gyakorlatot szoktam csinálni 10 mp pihenővel. Youtubeon vannak kezdő gyakorlatok, keress rá úgy, hogy Mr and Mrs Muscle és nekik nagyon jó kezdő saját testsúlyos edzéseik vannak.
8/9 anonim válasza:
3 hónap futástól is lehet 6 kilót fogyni. Inkabb az a kerdes hogy kinek mi fekszik jobban. En az edzeseket a samsung healthrol szedem. Azok jok es ingyenesek.
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hasznos válaszokat. Jó úton haladok,csak megerősítésre volt szükségem. Nincs túlsúlyom,csak formásodni szeretnék. Elkezdtem már a súlyzós edzésem mellé az intervallt heti 3szor és megy is,de nem tudtam eldönteni jobb e ha futásra cserélem.
2020. jún. 1. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!