Szerintetek milyen az alakom? (kép is van )
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy melyik testrészre kéne tornáznom, és hogy mit gondoltok.Sikerült már 8 kg-t leadnom. Csak őszintén.... és szerintetek hány kg vagyok? 163 cm magas vagyok. Hasból és combból hogy fogyhatnék, azokból még mindenképpen szeretnék?
Szerintem jó az alakod :) Én cserélnék veled :D
50kg körül lehetsz, max 55 :D
13/L
Nagyon csinos vagy! Az meg, h nem nőies az alakod, mármint nincs nagyobb csípőd és egyben van a derekaddal arról nem tehetsz, mert az genetika. Szép csinos vagy! :)
Mutatnál képet, hogy milyen voltál, mikor elkezdted a fogyózást? Légyszi :)
Jó alakod van,csini vagy és a bőröd is feszesnek látszik,nem kell fogynod.Vállra és combra edzhetnél kicsit konditeremben.
Kb 50 kiló lehetsz szerintem.
Szerintem nagyon szép alakod van. :)
Aki meg azt mondja, hogy fogyjál, csak irígy. ;)
Köszönöm a válaszokat! Nem számítottam ennyire pozitív véleményekre. Nem fogyok tovább, de a diétát, ami nekem abból áll, hogy kerülöm a cukros, zsíros, lisztes étkeket továbbra is folytatom. Rájöttem, úgy is lehet nagyon finomakat enni, sőt :) Tornázni minden nap szoktam, fél órát kb. 54 kg vagyok.
Sziasztok !
Szia!
Valóban úgy tűnik, hogy lehetne nagyobb különbség a derekad és a csípőd kerülte között. Én legalábbis úgy látom, és ha nem bánod leírom neked, hogy én hogy tettem szert csípőre (az én körvonalaim és két egymással párhuzamos vonal volt).
Hastáncolni jártam, és 1-2 év után kb látványos volt, hogy lett csípőm a semmiből.
Emellett a derekad ott ahol a legvékonyabb még vékonyítható hullahopp karikával (tömör műanyag vagy fa). Ezt is tapasztalatból írom. Így átalakulhat a fiús alkatod nőiessé. Szerencsére a melled megvan hozzá. Írták, hogy csámpás vagy, de szerintem csak oda kell figyelned arra, hogy hogy állsz.
A súlyod szerintem jó, én akkor voltam a legcsinosabb mikor 56 kiló voltam 165,5 centihez.
Remélem segítettem :-).
Egy sűrűn fogyózó 24 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!