Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugyanazokat eszem csak fele...

Ugyanazokat eszem csak fele annyit akkor fogyhatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom sok kérdés volt már ilyen. A kérdés hogy ha mindent eszek de lecsökkentem az adagot és elkezdek tornázni akkor fogyhatok? Összesen 2-3 kg. Lenne a cél. Illetve ha így lehet fogyni akkor milyen tornát javasoltok? Vagy futás,ugrokotel vagy biciklizés?

26/n

2021. máj. 12. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Inkább egyél ugyanennyit, csak egészségesebb ételekből. Minden szempontból jobban jársz.
2021. máj. 12. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak 2-3 kg-ot szeretnél leadni, akkor nem hiszem, hogy olyan rengeteget ettél volna eddig. Nincs szükség ilyen drasztikus módszerekre. Inkább válts tényleg egészségesebb ételekre, ha pl egy csomó zöldséget eszel, azokban alig van kalória, de eltelít. Így nem kell mennyiségre kevesebbet enned.

Futás, ugrókötél, bicikli mind nagyon jó azt csináld, amelyiket szereted.

2021. máj. 12. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Lehetséges, egy ideig. De Sokáig úgysem lehet bírni a mennyiségi korlátokat, madár adagokat.

Én próbáltam régebben, de az éhség győzött.

Idővel rájöttem, hogy inkább a minőség irányába változtatva jobban járok, ez sokkal jobban bevált.

2021. máj. 13. 00:51
 4/6 DnPlymn ***** válasza:

Ha napi 500 kcal deficitet teremtesz, akkor heti 0,5 kg távozhat.

Ennyivel többet mozoghatsz, ennyivel kevesebbet ehetsz, de a legjobb, ha kicsit többet mozogsz és kicsit kevesebbet viszel be.

De a 2-3 kg számomra inkább azt sugallja, hogy nem annyira vagy elégedett magaddal. Én erősítő gyakorlatokat javasolnék a 2-3 kg "fogyás" helyett.

- Kitörés

- hasprés

- plank

- lépcsőzés

- súlyzós edzés (nem nagyokkal! :D)

Az étrendedben meg legyen egy kicsit több zöldség, rost és persze fehérje. Ne drasztikusan változtass, mert az lelkileg fáj.

Ha leírod, hogy egy átlagos napon mit eszel, akkor biztosan lesz közöttünk olyan, aki megfelelő alternatívákat tud írni számodra.

2021. máj. 13. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Én ugyanazokat az ételeket eszem kisebb mennyiségben, ez azt jelenti, hogy mindent, tehát zöldség-gyümölcs, húsok, gabonák, magvak, mogyoró és diófélék, zöldfűszerek, tejtermékek.
2021. máj. 13. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hú hát 2 kiló fogyáshoz nem kell drasztikus dolgokat elkövetned. Eljössz hozzánk, lenyírod a füvet, elmész vécére, és meg is van.:)
2021. máj. 14. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!