Bioteches csomagok mennyire hatásosak?
Figyelt kérdés
Nézegettem de nem tudom mégis mit kellene vagy melyik az a csomag amit kezdesnek kellene, hasaljból szeretnék leginkább fogyni pont ami sajnos a legnehezebb, elég rendszertelenül étkezem van, hogy napi 1x van hogy betartom a 3etkezest sajnos ez a 12oras munkám miatt2021. máj. 7. 15:32
1/2 anonim válasza:
Semennyire.. Táplálkozással minden szükséges tápanyagot be tudsz vinni. Amennyiben nem lesz a táplálkozásod tudatos, akkor nincs olyan táplálék kiegészítő, ami segítene! Fogyni kalória deficittel tudsz, ameddig nem vagy tisztában azzal, hogy mit és mennyit eszel pírított kutyaszart is szedhetsz hozzá, de nyilván az is felesleges.
2/2 anonim válasza:
Én vettem a Biotechtől sok mindent, egyik se ért semmit. A multivitaminjuk jó, de multivitamin más cégnek is van.
Szerintem a cuccaik azoknak jönnek be, akik nagyon ráfekszenek a diétára/sportra és ezekkel csak kiegészítik a hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!