Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hol tudnám meghírdetni a...

Hol tudnám meghírdetni a megmaradt biotech-es active fat burnerem?

Figyelt kérdés
milyen oldalak vannak ahol vesznek ilyet?
2012. okt. 1. 14:35
 1/8 anonim válasza:

Ha bontott a doboz, akkor hivatalosan sehol.

Mivel ezek a táplálékkiegészítők gyakorlatilag az élelmiszer kategóriába esnek és pl. bontott konzervet se nagyon lehet árulni. Ha van valaki a környezetedben, akkor fű alatt passzold el, esetleg nézz szét "gyúrós" fórumokon.

2012. okt. 3. 11:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, gondoltam hogy "gyúrós" forumon kéne de nem tudok egyet sem :( ezért írtam ki a kérdést :)
2012. okt. 3. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
ennyire bevált?
2012. okt. 11. 12:20
 4/8 A kérdező kommentje:

nem az a lényeg hogy bevált e vagy sem... jó lenne ha nem kukorékolnék miatta éjjel :) mivel van benne koffein gondolom az van rám ilyen hatással, kávét se iszok..

és mivel van 2 fiam örülök ha este aludhatok..

jah és köszönöm a "hasznos" válaszod

2012. okt. 11. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt hittem ez azért gyakori kérdések, mert én is kérdezhetek. Mindig is kíváncsi voltam, hogy beválnak e az ilyen cuccok, avagy sem.
2012. okt. 11. 13:02
 6/8 A kérdező kommentje:

igen kérdezhetsz de akkor tedd fel önálló kérdésként..

amúgy önmagába egyik sem fog lefogyasztani, jó étrend meg mozgás kell, és ez max csak segít!! de ezt mindenki tudja h ezek csak kiegészítő fogyókúra mellé..

2012. okt. 11. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem olyanok érdekelnek, akik tényleg kipróbálták. Ha önálló kérdésként tenném fel, csak olyan válaszolna, aki nem próbálta, és mondaná, hogy önmagában nem fogyaszt, stb. Tudom, hogy nem. De mindegy, nem kell válaszolnod.
2012. okt. 11. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Válaszoltam :) Önmagába nem fogyaszt semmi :) és én próbáltam több félét mondjuk nekem a mozgás csak annyi amennyit a 15 hósom után futkosok :) a kaján meg annyit változtattam h este sali vagy csirke vagy hal és este tilos az édesség ... ennyi elegendő volt h eliduljon valami de mondom engem sokáig tartott ébren és nem voltam kipihent...
2012. okt. 11. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!