Mikor kell testsúlyt mérni?
Figyelt kérdés
Én reggel, 2 WC-zés után mérezckedek.
Ez helyes?
2021. máj. 6. 18:08
11/12 anonim válasza:
"Hát szerintem a fekáliával együtt lenne érdemes mérni mivel abba még van annyi tápanyag ami a szervezetedbe menne. Ezért ez egy igen csalóka módszer. Ráadásul a méretszkedni és nem mérezckedni"
LOL milyen sötétek egyesek, elképesztő. A végbélben természetesen már nincsen tápanyag-felszívódás, csak a maradék víz szívódik fel még itt.
(És természetesen a "méretkezik" és a "méredzkedik" a helyes alak.
[link] )
12/12 anonim válasza:
Hát szerintem reggel evés, ivás előtt, pisilés után a célszerűbb. De igazából tényleg az a lényeg, hogy mindig ugyanakkor mérd meg magad. Én mindig este mértem magam edzés után, aztán egyszer megnéztem másnap reggel és 1 kilóval kevesebbet mutatott, mint előző este. :D Azóta én reggel nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!