Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor kell testsúlyt mérni?

Mikor kell testsúlyt mérni?

Figyelt kérdés

Én reggel, 2 WC-zés után mérezckedek.

Ez helyes?

#fogyókúra #testsúly #mérés #testsúly mérés
2021. máj. 6. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Igen.
2021. máj. 6. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Igen, helyes. De amúgy szerintem az a fontos dolog, hogy mindig ugyanakkor mérd. Szóval ne az legyen, hogy egyszer reggel méred, máskor meg este, hanem mindig fixen.
2021. máj. 6. 18:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Persze,mindig,minden nap így mérek,csak nem voltam benne biztos,hogy nem-e csalóka így😅
2021. máj. 6. 18:39
 4/12 anonim válasza:
7%
Hát szerintem a fekáliával együtt lenne érdemes mérni mivel abba még van annyi tápanyag ami a szervezetedbe menne. Ezért ez egy igen csalóka módszer. Ráadásul a méretszkedni és nem mérezckedni
2021. máj. 6. 18:44
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Reggel kell. Este mindig nehezebb az ember
2021. máj. 6. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, hogy mikor kell, én minden hónap elsején mérem.
2021. máj. 6. 19:28
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Igazából nem az a plusz-mínusz 1-2 kg számít, ami a napi ingadozás. Tehát ha csak úgy kíváncsi vagy a testsúlyodra kb, akkor bármikor mérheted. Azért ajánlják a reggelt, mert akkor a legkisebb az ingadozás. Így lesznek a leginkább összehasonlíthatóak az értékek, ha mondjuk fogyni próbálsz.
2021. máj. 6. 19:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, reggel ébredés és pisi kaki után meztelenül
2021. máj. 6. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Én mindennap délután 4 órakor szoktam felöltözve. 1-2 kg ide vagy oda teljesen mindegy.
2021. máj. 6. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Fogyókúrák kategóriában van a kérdés. Ergo valószínűleg a testtömeg változásának mérése a fő cél, és nem a pontos tömeg meghatározása. Vagyis az a lényeg, hogy mindig ugyanakkor, ugyanolyan körülmények között történjen a mérés. Tehát reggel a WC-zés utáni mérések jók, de ha ugyan olyan minden napod, azonos mennyiségeket étkezel, akkor nap közben is megmérheted bármikor, a lényeg hogy minden nap ugyanakkor történjen.
2021. máj. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!