Mit kell tennem ha már elértem a kívánt súlyt?
Sziasztok.
Hamarosan az életmódváltásnak köszönhetően sikerül ledobnom az utolsó kilókat.
170 cm magas vagyok, illetve 75kg leszek majd terveim szerint 1 hónap múlva.
A cél az, hogy izmosodjak, ami már már összejött, hisz szálkásítok, viszont mégsem tetszik annyira az eredmény.
A kérdés:
Ha lementem 75kg-ra, és olyan kalóriát állítok be amivel tartom a súlyom és mellette ugyan úgy edzek (súlyzós edzés) és figyelek a fehérje bevitelre, akkor fogok izmosodni? Csak mert ilyenkor nem is szálkásítok, illetve nem is tömegelek, hisz csak a súlyomat tartom és mellette pedig ugyan úgy edzek mind eddig és figyelek a fehérjére.
Lehetséges így izmosodni?
Jelenleg 78.9 vagyok, de már ezzel is meg vagyok elégedve mert ahhoz képest ami volt ez tökéletes.
75-nél valószínűleg meg fogok már állni, az alá nem szeretnék menni, mert akkor már tényleg olyan leszek mint egy darab bot.
De ahogy látom nem lehet sajnos tömegelés nélkül izmosodni, szálkásítani tovább meg már nem szeretnék csak 75kg-ig.
A formásodás és az izmosodás ugyanaz. Ha formásodsz, több lesz rajtad az izom, az izomnak meg ugye súlya van -->tömegnövelés.
Kezdd el akkor kalória növelés nélkül, aztán ha úgy is elégedett vagy a fejlődéssel, akkor nem kell emelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!