Regenorozott itt már közületek valaki?
Figyelt kérdés
Mint felhasználói tapasztalat érdekel, nem mint reklámozó. Az őszinte véleményetek érdekelne, legyen az pozitív vagy negatív. Egészségjavulás, fogyás, hízás, talán semmi változás stb...Nagyon szépen köszönöm előre is.2021. máj. 6. 01:01
1/5 anonim válasza:
Igen, én.
Fél évig csináltam, azóta is szenvedek a hatásai miatt. Először brutális hasmenést csinált, majd szépen megszokta a szervezetem és minden rendben volt. Majd az utolsó 2 hónapban alig volt székletem, folyton a hashajtót szedtem mert másképp nem ment.
Mióta abbahagytam ezek a problémák megszűntek, ellenben gyomorégés jelentkezett, szinte minden nap előjön.
Fogytam 5 kg-mot, de ez nekem nem ért ennyit...
2/5 A kérdező kommentje:
Uh, ez durva. Nagyon sajnálom :-(
Azért is érdekel, mert ilyen regenoros oldalakon csak pozitív véleményeket olvasok, és annyira gyanús, hogy mindenkinek bevált.
Köszönöm a válaszod. Remélem, helyre jön az egészséged!!!
2021. máj. 6. 01:30
3/5 anonim válasza:
Én elkezdtem. De abba hagytam. Alapvetően szerintem nem rossz, mert sokaknak segített. Benne voltam egy csoportba, ahol tényleg sokan véleményezték. De ez annak használ, aki bírja a zsíros ételeket. Nekem az nem tetszett, h folyton azt kellett figyelnem h mennyi zsírt viszek be.🤷🏼♀️
4/5 anonim válasza:
Szörnyű. Én nem használtam, mert jobban képben vagyok, de ismerősök közül használták ketten is. Ugyanazt tapasztalták, mint az 1-es válaszoló. De kipróbálás nélkül is biztosra mondhatom, hogy az az étrend, ahol ennyi zsírt kell enni, az nem lehet egészséges. Emellett egy csomó egészséges ételt kizár. Tipikus szénhidrát démonizáló hülyeség, párosítva a regenor lötyivel, ami színtiszta lehúzás. Az ilyen étrendeknek az az egyetlen trükkjük, hogy a legtöbb ember annyira borzasztóan rosszul eszik, hogy még egy ilyen szörnyű étrend is hozhat javulást. Még ha fogysz is vele, akkor sem lesz egészséges. Lásd az 1-es válaszát.
5/5 anonim válasza:
én is regenoroztam még régebben, borzalmas, többet érsz el kalóriadeficittel. mozogj sokat, igyál sok vizet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!