Megfelelő-e ez az étrend? Tanácsokra, tippekre van szükségem.
Egy hete átálltam az egészségesebb étkezésre. Nem mondom, hogy tökéletes, mivel tapasztalatlan vagyok e téren, de mindenképp jobb annál, amit és amennyit eddig ettem. Régebben naponta kétszer, háromszor ettem, ebből egyik késő esti étkezés volt és nem két kanálnyi mennyiségről van szó. Mindig jól belaktam. Plusz ugye még a nasik. Nos, most úgy csinálom, hogy a nasikat teljesen elhagytam. Egy napi étkezésem így néz ki:
Reggeli: gabonapehely (müzli), vagy jó reggelt keksz, tejjel vagy joghurttal (itt nem tudom, hogy a tej vagy a joghurt a jobb választás)
Tízórai: valamilyen zöldség nyersen / saláta / müzliszelet
Ebéd: főtt étel, de a szokásos adag fele
Uzsonna: valamilyen zöldség nyersen / saláta / müzliszelet
Vacsora: ezzel még kicsit hadilábon állok, nem igen tudom, ide mit kellene beiktatni, valamikor egy kis adagot eszek az ebédből, van amikor zöldséget
Érdekelne mennyire megfelelő ez, illetve melyik étkezéshez mit lehetne enni. Tényleg nem vagyok valami jártas, írjatok tanácsokat :).
Mára ezt sikerült összehoznom:
reggeli: müzli joghurttal
tízórai: főtt burgonya
ebéd: gulyásleves
uzsonnám nem sokára lesz, úgy gondoltam, a levesből eszek pár zöldséget, vacsira pedig a levesből egy kis húst. Egyébként eddig teljesen bejön a dolog, nem eszek nagy mennyiségeket, még sem gyötör éhségérzet.
11.44 vagyok
Egéyz jó a mai, nyugi és türelem. jó úton haladsz. Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!