Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha kb ket eve semmit nem...

Ha kb ket eve semmit nem edzettem, akkor hogy kezdjek neki ujbol? 21/L

Figyelt kérdés

162cm 59kg(a normal sulyom 52-55kg)

Kb ket eve, hogy abbahagytam a bokszedzest es az itthoni edzeseket is.

Mostanaban szeretnem ujrakezdeni, mit javasoltok?

Semmikeppen nem mennek terembe vagy barhova, csak itthon ezdenek.

Vannak kezisulyzoim(20kg-ig), meg ugrokotelem, fittneszszonyegem, gumikotelem, szobabicikli, fegyencedzes konyv.

Ebben a ket evben a napi mozgasom annyi volt, hogy napi 3 orat setaltam.

Adtok valami tippet, tervet, hogy mit kene csinalnom?

Nagyon megkoszonnem.

2021. máj. 3. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen fajta edzést szeretnél csinálni. Szerintem a youtube-n nézz szét, biztosan találsz olyan edzőt, akinek szimpatikusak a videói. Először rövidebb edzéssel kezd, rengeteg 10-15-20 perces edzővideó van fent. Én télen Koloszár Enikő edzéseit csináltam kiegészítésként a futás mellé. Neki vannak rövidebb videói, eszköz nélküli edzések stb. Aztán, ha visszajön az állóképességed, akkor majd lehet szintet lépni, komolyabb edzéseket csinálni, esetleg eljárni futni.

A szobabickli lehetne bemelegítés vagy levezetés, mellette pedig egy teljes testet átmozgató edzés.

2021. máj. 3. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
54%

Én Pamela Reif edzéseit csinálom, minden hétre rak össze különböző edzésterveket. Neki is 10-20 perces videói vannak többségében, kezdők és haladóbbak is, nekem bejött, látványos a változás. Viszont a legtöbb videóban nem beszél, nem mondja mire figyelj, könnyebb helytelenül csinálni a gyakorlatokat, ha nem vagy gyakorlott. Először ne akarj rögtön egy órát edzeni, kezdd fokozatosan és majd kitapasztalod, neked hogy jobb.

Ugrókötés, szobabicikli kardiónak teljesen jó, csak csináld rendszeresen.

2021. máj. 3. 13:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2021. máj. 3. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!