Lehet gyorsabban fogyni mint hizni?
Ezt a kerdest ugy ertem, hogy oktobertol havonta 2 kilot hiztam, tobbet ettem es nagyon keveset mozogtam vagy egyaltalan nem mozogtam... es akkor oktoberben voltam 60 kilo es most 72 vagyok. Az a kerdesem ha havonta tobbet fogynek pl 6 kilot , ez lehetseges ?
Vagy mit ajanlotok?
Ha 6 kilot leadnek havonta az mar 2 szer ket honap es lemenne 12 kilo... pedig fel ev alatt hiztam fel 12 kilot...
Lehet egyénfüggő is.
Én sajnos nagyon durván hízékony vagyok, ha nem figyelek oda hogy mit eszem. ( Anyukám is ilyen). 5kg/hónap hízás simán összejön sajnos, ha nem vigyázok nagyon.
Ezzel szemben a fogyásom jóval lassabban halad, hiába élek szigorú diétán és mozgok rendszeresen. Ezzel szemben a fogyásom lassabb ütemű. Változó hogy mikor mennyi megy le. Amit nem bánok egyébként, csak egy megállapítás.
Az egyetlen hónap mikor 5 kg ment le, akkor volt, amikor elkezdtem a fogyást, de ennek nagy része víz volt. Azóta sem volt ilyen.
5. Nem súlyfeleslegtől függ. Persze van aki nagy felesleggel gyorsan fogy, de nem mindenkinek megy ez. Inkább egyénibb dolgok függvénye mint csak szimplán a felesleg mértéke. Mindenkinek más.
Nekem pl extra sok feleslegem volt, (105kg), és csak az 1. Hónapban ment le sok vízzel együtt 5 kg, azóta sokkal lassabb a fogyás. Lement már 88 kg, és még van 17kg feleslegem ami arra vár, hogy leadjam.
Régebben is próbáltam fogyni más módszerekkel mint most, de mindig lassan fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!