Milyen workout videókat, csatornákat követtek a neten nőként?
Figyelt kérdés
Kik azok a fittness influencerek, akiket az otthoni tornához követtek?2021. ápr. 29. 00:50
1/7 anonim válasza:
growingannanas, lilly sabri, pamela reif.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Arianna_ajtar
Lisafitt
Kimfrench87
Shaunna Marie
Kaliburns
Kayleeullom
Angelicaht
Krissycela
Indira.badia
Caroline_omahony
Edzes tippek miatt IS követem őket, de leginkább motivációként mert barmelyik testét elfogadnám😀
6/7 anonim válasza:
Caroline Girvan. Előtte többeket követtem, de ő magasan ver mindenkit, ma már csak őt követem. Ő az egyetlen, akinek az edzései látható és érezhető eredményeket hoztak nekem. Pamela Reif pl.hozzá képest egy punnyadt lustaság.
7/7 anonim válasza:
6ik hozzaszolo. valoban igazad van de viszont szerintem ez test függő. ugyanis nekem mindekttőjük nagyon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!