Mi volt eddigi legjobb fogyókúrás módszeretek?
Figyelt kérdés
L
Vagy amivel rövid idő alatt többet fogytatok?
Melletek hogy viselte?
2021. ápr. 28. 19:19
11/21 anonim válasza:
Kalóriadeficit. Még csak nem is számoltam, de kevesebbet ettem, egészségesebb ételeket, és sokkal kevesebb édességet. Nem egy ultragyors fogyás, kb 2 kg/hónap, pláne így a vége felé, eddig 15 ment le. A mellem kisebb lett egy kosárral, nem lóg, mert eleve kicsit volt. De ez alkatfüggő.
12/21 anonim válasza:
Számolom a kalóriát és nagyjából a makrókat is figyelem. Mindent eszek, de rögtön látom, hogy mennyibol gazdalkodhatok, ha mondjuk a gyerekem megkínált a csokijából és ettem belőle egy sort. Utána így igazitom a nap többi étkezését. Komolyabban nem edzek mellette, csak jóga napi szinten, de azt van, hogy kétszer is (nagyon tropára ment a derekam az ülő munkában, rettenetesen fáj, ezt gerincjógával szépen kordában tudom tartani). Heti 1-2 erősebb edzést szoktam beiktatni csak mellé, viszont sokat járok gyalog, most már tudatosan is, pl három megálló miatt nem szállok buszra, ha jó az idő, inkább sétálok.
13/21 anonim válasza:
Napi 1 ora sport meg kiszamolt etrend. Hus, zoldseg, rizs, rizsteszta, edesburi stb. Keves olivaval vagy parolva. Keves gyumolcs mert ugye cukros azis. Keves tejtermek mert lassul tole az anyagcsere. Semmi kenyer meg ilyesmi. De persze celfuggo h szeretnel kinezni
14/21 anonim válasza:
Akkor sokadszorra. Nincs ember a Földön, aki a gyümölcsben lévő cukor miatt elhízott volna. Nyugodtan egyél gyümölcsöt. Azért, mert cukor van benne, még nem fog hízlalni.
15/21 anonim válasza:
De adtol meg vizesit. En meg versenyre keszultem
16/21 anonim válasza:
Azt írod, hogy cukor az is. Versenyről szó sem volt. A kérdező nem hinném, hogy versenyre készülne.
17/21 anonim válasza:
Nem azt kerdezte h neki milyet ajanlunk. Hanem h mi volt a legjobb modszerunk. Amugy a gyumolcsbe fruktoz vagyis gyumolcsCUKOR van ami ugyanugy szenhidrat. Pl egy nagyobb bananba 25ch van... A malna, afogy meg a legjobb valasztas pl zabkasaba. A tobbit tomegeleskor toljuk inkabb.
19/21 anonim válasza:
És ezek közül melyik "hizlal"?
A, Szénhidrát
B, Cukor
C, Kalória
20/21 anonim válasza:
Szálkásításkor is teljesen jó a banán és bármelyik másik gyümölcs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!