Vegetáriánusnak/vegánnak fogyókúrás tippek?
Vegetáriánus vagyok 5 éve, és a múlt évig (pandémia kezdete MO-n) lisztes és cukros termékeket nem fogyasztottam: péksütemény, kenyér, édesség. Mivel eleinte nehezen birkóztam meg az új helyzettel és az állandó otthonlevéssel sok hízlaló ételt ettem és sajnos sikerült is 8 kg-t felszednem. Korábban futottam, de egy bokasérülés miatt már nem tudok.
Jelenleg a 40 napos böjt alatt vegán étrendre tértem át, illetve mellőzöm a burgonyát is.
olyan tippeket szeretnék kérni, ami az én esetemben segítség lehetne, akár étrend, akár mozgás, hasznos tanácsok terén. Sajnos az úszás jelenleg nem jöhet szóba. Most a 165 cm magasságomhoz 64 kg vagyok, ami a normális értékbe esik. Nem tartom kövérnek magam, csak nem érzem jól magam a bőrömben és szeretném elérni a korábbi 55-57 kg-os súlyomat.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Lisztet, krumplit, tésztát felejtsd el.
mozzarella
light hummusz
sovány túró
növényi protein por
tojás
hajdina
zab
Én ilyesmik mellett fogyok.
Köszönöm szépen a pozitív válaszokat!
#3: Nem elhíztam, hiszen nem tartom magam kövérnek és a magasságomhoz képest a súlyommal sincs gond, csak "híztam", ami miatt nem érzem magam kellemesen. A kettő szerintem nem ugyanaz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!