Érdemes személyi edzőhöz mennem, ha csak 8 kg-tól szeretnék megszabadulni, de eddig nem sikerült?
Figyelt kérdés
65 kg vagyok, 57 lenne a cél. 2 hónapja edzek heti 5-6 alkalommal, ebből 3 a kardió, 2-3 pedig az erősítés, 1400-1600 kcal. Érzem, hogy magabiztosabb vagyok, de kilóban és centiben sem történt nagy változás. Nyilván izmosabb lettem, de attól még centiben változhattam volna. Nagyon szeretném magam jól érezni fehérneműben, ezért 2 hónap alatt lenne jó elérnem a kitűzött célt. Pont ezért jutott eszembe az, hogy keresnék egy személyi edzőt, aki segítene elkezdeni és elmondaná, mit csinálok rosszul.2021. ápr. 28. 18:14
11/11 Sunshinedoll válasza:
Ha van rá pénzed, menj nyugodtan. Én személyi edzővel fogytam kb 8-10 kilót. Az étrendjét csak eleinte követtem ,aztán átálltam az intuitív étkezésre, viszont az edzéseit szeretem. Már nem akarok fogyni, de még mindig járok hozzá (vagyis hát most a lezárások miatt kimaradt pár hónap, de majd megyek vissza hamarosan), mert lusta dög vagyok és egyedül nincs kedvem/motivációm edzeni, barátok közül meg senki nem akar velem jönni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!