Érdemes személyi edzőhöz mennem, ha csak 8 kg-tól szeretnék megszabadulni, de eddig nem sikerült?
Figyelt kérdés
65 kg vagyok, 57 lenne a cél. 2 hónapja edzek heti 5-6 alkalommal, ebből 3 a kardió, 2-3 pedig az erősítés, 1400-1600 kcal. Érzem, hogy magabiztosabb vagyok, de kilóban és centiben sem történt nagy változás. Nyilván izmosabb lettem, de attól még centiben változhattam volna. Nagyon szeretném magam jól érezni fehérneműben, ezért 2 hónap alatt lenne jó elérnem a kitűzött célt. Pont ezért jutott eszembe az, hogy keresnék egy személyi edzőt, aki segítene elkezdeni és elmondaná, mit csinálok rosszul.2021. ápr. 28. 18:14
2/11 anonim válasza:
Ha a taplalkozasod a regi akkor sajnos maga az edzes nem lesz eleg ahhoz, hogy fogyj
3/11 A kérdező kommentje:
kb 1500 kcal és 80 g fehérje, valamint elhagytam a kenyeret, édességeket. heti 1-2 alkalommal eszem kb 20g csokit, arról nem tudok lemondani, de így is a kereten belül maradok. Több zöldséget és húst eszem
2021. ápr. 28. 18:29
4/11 anonim válasza:
Ha van rá pénzed menj (ezzel munkahelyet teremtesz), ha inkább szerény a büdzséd kezdj el otthon tornázgatni vagy gyalogolni, bármit ami jólesik, nem terhel túlzottan.
5/11 anonim válasza:
Ha megengedheted magadnak, menj!
6/11 anonim válasza:
Amúgy meg figyelj a szénhidrátszegény és fehérjegazdag étrendre.
7/11 anonim válasza:
A kalória többlet hízlal. Simán lehet több kalóriát bevinni szénhidrátszegény és fehérje gazdag étrenddel, mint high carb-low protein étrenddel. Nem ezen múlik a dolog.
8/11 anonim válasza:
Igen!! Nagyon nagyon megéri! Az a pàr forint amibe kerül nagyon hasznos. Felállít neked egy saját étrendet és segít a helyes edzés elvégzésében + hasznos tippeket ad amit a későbbiekben felhasználhatsz. És szerintem sokkal motiváltabb leszel. Én csak ajánlani tudom!
9/11 anonim válasza:
Biztos, hogy az étrended a hibás. Olyan edzőt keress, aki abban is segít. Nem mindegyik tud, sajnos rengeteg kontár van köztük.
10/11 anonim válasza:
Nekem nagyon sokat segített az edző. És picit az étkezésben is tud segíteni, miközben motivál és a célodnak megfelelően alakítja az edzést. Ha megengedheted magadnak és rászánnád az energiát, hogy mindent beletegyél és kéoes vagy teljesen megbízni benne akkor szerintem ne gondolkozz tovább. Viszont ha olyan vagy aki úgyis a saját feje után megy akkor kevésbé érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!