Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha eddig egy napon 1-2x...

Ha eddig egy napon 1-2x ettem, és mostantól változtatok és inkább 4-5x eszem, akkor hízni fogok?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ miből és mennyit eszel.
2021. ápr. 27. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ. Ha ugyanazt a mennyiséget osztod el több kisebb étkezésre, akkor nem. Feltéve hogy eddig sem híztál.

Ha viszont hasonló adagokat eszel, csak többször, akkor persze hogy hízni fogsz.

2021. ápr. 27. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Hogy a csodába bírtad napi 1x2? :DD
2021. ápr. 27. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Hármasnak: annyira nem nagy cucc, én is ezt csináltam régebben, de olyankor JÓÓ NAGY adagokat ettem. De nem tesz jót egyébként, ezért változtattam én is.

Kérdezőnek: nem fogsz hízni, ha annyit viszel be, mint előtte, mert nem eszel többet csak gyakrabban.

2021. ápr. 27. 21:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából nekem elég volt a napi 1-2. Akkor viszont nem azt mondom, hogy szétzabáltam magam, de elég sokat ettem. Meg általában az volt, hogy késő délután és este ettem. Híztam. Most kevesebb adagokat eszem 4-5x. Akkor így nem lehet probléma, ugye?
2021. ápr. 27. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
15%
Ha van szénhidrát rendesen abban amit eszel, akkor ha napi 5 alkalommal eszed meg ugyanazt a mennyiséget, akkor jobban hizlal, mintha 2 alkalommal ennéd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy miért, szívesen elmagyarázom, de kicsit hosszú biokémiai eszmefuttatás.
2021. ápr. 27. 22:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 6-os, szerintem senki nem kíváncsi rá, hízni továbbra sem a szénhidráttól hízik az ember, hanem a kalóriatöblettől.
2021. ápr. 28. 01:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ugyanazt a kalória mennyiséget osztod el több kisebb étkezésre, még fogyhatsz is egy kicsit, mert felpörgeti az anyagcserét. Ha több kalóriát viszel be, akkor hízhatsz. Attól függ persze, hogy mennyivel többet.
2021. ápr. 28. 10:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
6-os, ne kezdd megint. Az össznapi kalória bevitel számít. Arra koncentrálj, hogy mit eszel, ne arra, hogy hányszor, mert az a legkevésbé releváns.
2021. ápr. 28. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!