Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fogyni sport nelkul...

Lehet fogyni sport nelkul tartosan?

Figyelt kérdés
Tudom nem nagy ereny, de lusta vagyok mozogni. Ha tornazok 10 percet mar kivagyok mint a puli. Tudom hogy sport nelkul eloszor csak az izom megy le dieta mellett. Mikor kezd el lemenni a zsir is?
2010. aug. 22. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nem túl jó ötlet, ha csak nem egy nagy plöttyedt bőrt akarsz és nem visszahúzódott feszeset
2010. aug. 22. 16:15
 2/10 A kérdező kommentje:

hat plottyedt mar igy is ugy is vagyok :)

akkor is ugy marad a bor ha lassan fogyok le? Rohejes, de nem is sulyom zavar annyira, kb. 17-18 kilo felesleg van rajtam es nem is zavar annyira, csak a ruhak.... 44-es meretben szinte semmi normalisat nem lehet kapni..

2010. aug. 22. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehet fogyni, ha az étrendre nagyon figyelsz, akkor is, amikor elérted a kívánt súlyt. De az biztos, hogy mozgással felgyorsítod a folyamatot+ ha több izom van rajtad, gyorsabb lesz az alapanyagcseréd, több kalóriát égetsz el stb. (még csomó előnye van, de nem sorolom fel mindet). Nem beszélve arról, hogy formálja a testet. Csak diétával nem lesz igazán jó alakod. Koplalni nem szabad (olyankor garantált az izomleépítés). Naponta 5-6szor kell enni, vigyél be sok fehérjét (hal, tojásfehérje,sovány húsok, fehérjeturmix). Így nem fog leépülni az izomzatod, legalábbis nem nagymértékben. A zsírfelhasználás a diétával egyidejűen megindul, mivel a szervezeted zsírból biztosítja az energiaszükségletét.
2010. aug. 22. 18:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, erre voltam kivancsi. Ha belegondolok, hogy kb. 23 eves koromig -tulzas nelkul- szuper alakom volt... Most vagyok 36 eves, 178 centi es 85 kilo. Valahol elcsuszott az anyagcsere. Tinikoromban nagyon sokat ettem, de soha egy kilo nem jott ram. Ez miert van igy?
2010. aug. 22. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
hát ne haragudj de szerintem ez már majd a klimax előjelei lesznek anyumnak is ez volt 30 alatt egy bombázó volt csak lestem a képeket, de már 35 után felcsúsztak rá a kilók + betegség és hiába száműzött az étrendjéből sok felesleges dolgot és mozog is mégis nagyon nehezen megy neki! DE NE ADD FEL (megjegyezném nem ordibálni akartam csupán biztatni)
2010. aug. 22. 19:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Klimax? na ez nem jutott eszembe... hat nem fiatalodom az biztos :) Anyudnal hanyevesen kezdodott a klimax? Az enyemnel olyan 45 korul. Ez is olyan oroklodo dolog? marmint hogy mikor kezdodik? Mert akkor meg van 10 jo evem :)
2010. aug. 22. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló vagyok. Ez tök természetes, ahogy idősödsz, egyre lassul az anyagcseréd. Korábban gyorsabb volt, valószínűleg aktívabb életet is éltél huszonévesen mint mostanában (többet jártál el otthonról). Tehát most sokkal több munka kell ahhoz, hogy úgy nézz ki mint régen. Ettől függetlenül fiatal vagy, simán lehet még bomba alakod. Szerintem erőltesd meg magad és tornázz minden másnap. Amúgy én is utálok edzeni, ismerős a dolog. Mostanában beszereztem cindy crawford-fitness csak neked dvd-jét és egész sok kedvem lett edzeni, jók a zenék, hamar eltelik a 45 perc(ebből 10p a bemelegítés). Csak elkezdeni nehéz, utána már menni fog.
2010. aug. 22. 19:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Koszi szepen, ez nagyon jol esett:) Tenyleg bomba alakom volt, azert van az hogy most mindenki el van hulve aki meglat nem hiszik el hogy ennyire meghiztam . ... Persze nem akarok en huszevesnek latszani mar, de szeretnek csinos cuccokat hordani, nem ezeket a lebernyeg bluzokat meg csak hosszunadragot.

A labaim is szep izmosak voltak - akkor meg sokat sportoltam, de belepottyantam egy 5 eves depresszioba, na azalatt hiztam ezt a sokat. A depi mar a multe de a kilok itt vannak, ehhh.... :)

Nagyon nagyon szepen koszonom a kedves biztatast, lehet hogy megis megprobalok legalabb kocogni egy kicsit..hosszutavon anno eleg jo voltam, lehet most is menne...

2010. aug. 22. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Amiket itt írtunk azokat olvasd el hátha megjön a kedved a mozgáshoz én is ezt az elsö 5km -es edzést csinálom és elég jól haladok pedig először pár perc gyaloglástól is már begörcsölt a vádlim.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__10..

2010. aug. 22. 21:32
 10/10 A kérdező kommentje:

koszonom neked is nagyon a linket, asszem belevagok :) A parommal egyutt, rabeszeltem ot is, mert o sem eppen vekony, etetjuk egymast ugye :)

Mindenkinek koszonom megegyszer a biztatast es az infokat. ha lesz eredmeny, majd leirom ide :)

2010. aug. 23. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!