Hasról mennyi idő alatt lehet fogyni?
Hasamon és a csípőmön van leginkább háj. Egyelőre csak a biciklizés megy,de szeretnék futni.
Nektek mennyi idő volt míg fogytatok? Miket sportoltatok?
150 centi/ 27L.
70 kiló
Nincs helyi zsírégetés, genetikától függ a test hova és mennyi zsírt raktároz el, mindenhonnan fogsz fogyni csak más ütemben.
Másrészt az étkezés a nagyobbik része a dolognak, ha az nincs rendbe rakva akkor a biciklizés önmagában semmit nem ér. Havi 2kg az elején akár 3 is normális ütemnek mondható. Ha tartós eredményt szeretnél akkor ne 4 hónap alatt - 30 és hasonló célokat állíts fel magadnak.
Már vártam az ócsárolást. Mint mondtam a hasam hájas. A többi részem inkább vastag izmos mivel régebben versenyekre jártam futni.
Szóval nincs viziló alkatom de a hasam az igen zavar.
Egyébként remélem a te önbizalmadhoz tettem egy kis pluszt h ide beszólhattál
Legyen további kellemes napod
" és nem ekkorán észbe kapni"
7. Halál felesleges, szükségtelen és ostoba dolog utólag okoskodni, meg oltogatni valakit azért ami a múltban történt és nem tud utólag visszamenni abba az időszakba amikor x felesleges kilót szedett fel, hogy változtasson ezen.
Bőven elég, hogy most eldöntötte, hogy tesz önmagáért. Ez az egyik legfontosabb lépés.
Ezzel csak az a baj, hogy 55 kilósan is volt pocakom, igen nem ekkora mint most.
Inkább úgy mondanám, hogy mivel 2 éve x okokból elhagytam a sportot megnyúlt a hasizmom nem feszesek már az izmaim. Kerek seggem is csak lapos lett.
Ugyanúgy nem zabálok, nem tudom miért kell azt gondolni h aki kövér az szalonnát eszik meg a mekis kaját.
Hiába eszek x kalóriát amit kiír nekem az app. Mozognom kell, mert ha nem mozgok akkor ehetek én salátát salátával akkor se megy le 1 gramm se.
Igen ahogy írtátok alkati dolog.
Mivel ugyanabból az x okból mindig nem tudok futni így marad a bicikli. Még mindig jobb sport mint a szájkarate a gyk-n.
Tegnap elmentem futni össz vissz 2 perc ment. Max 15 percet voltam így kint h 2 perc futás egy perc séta.
Tudom lókuki de nekem már ez is haladás mivel 2 hónapja gyalogolni se tudtam 2 percet se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!