Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázom, de tegnap volt a...

Diétázom, de tegnap volt a szülinapom, 1400 kcal helyett kb 6000kcalt ettem.. ettől mennyit hízok vissza?

Figyelt kérdés

Bűntudatom van, mert nagyon elengedtem a tegnapot, 3 fogásos vacsora, torta, pezsgő, ebédre meki, stb.. dehát szülinapom volt. Kb-re kiszámoltam, és olyan 6-7 ezer kcal körül lehet, mint egy jó kis karácsonyi bezabálás..

Diétázom napi 1300-1600kcal-on, ami nagyrészt jól is megy, általában sikerül tartanom.

Most ettől mennyi fog vissza jönni? Nagyon elrontottam, vagy nem jelentős? Előre is köszi :)

22l 168cm 65kg

2021. ápr. 23. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontottál el semmit, egyáltalán nem számít ez az egy nap, csak folytass mindent úgy, mintha meg se történt volna. Mellesleg szülinapod volt még szép, hogy többet ettél, úgyhogy ne érezz bűntudatot. Utólag is boldog szülinapot!
2021. ápr. 23. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Néha bunozni kell ennyi bele fer
2021. ápr. 23. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Mondjuk azért elég durva 6 ezer kalóriát bezabálni, de amúgy ne aggódj. Ha most pár napig többet is mutat a mérleg, csak folytasd az étkezésedet úgy, ahogy szoktad, és minden rendben lesz.
2021. ápr. 23. 14:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm 🥰
2021. ápr. 23. 14:12
 5/8 anonim válasza:
25%
Nem jo a dietad ha ehezel
2021. ápr. 23. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól hízol el, amit a szülinapodon eszel, hanem attól, amit két születésnapod között. A világon semmi bajod nem lesz, ne legyen bűntudatod. Enni nem bűn. Boldog születésnapot!
2021. ápr. 23. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb 3/4 kilónyi plusz kcalt vittél be, szerintem nem gáz egyszer. Bőven korrigálod a többi nap.
2021. ápr. 23. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
10%
Ez igen, ennyi minőségtelen kalóriából biztos, hogy jött fel rád némi zsír, ami a nettó hízás, de ha csak a szülinapodon történik ilyen, akkor simán belefér.
2021. ápr. 24. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!