Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy híztam?

Lehetséges, hogy híztam?

Figyelt kérdés

Tegnap elott 54kg voltam, majd sokat ettem masnap (1500folott) (azaz tegnap) (mikor meg 9-kor is napolyit ettem don't kill mexd) lettem 55kg.

ma meg reggelire ettem egy croissantot ami 143kcal volt meg kávét ami 74 +2 db oreo ami 52+52

Majd ebédre ettem (nagyobb adag..) tejszínes sajtos tésztát ami 580kcal talan(?) majd csak egy monstert ittam zero cukrosat ami 13kaloria.

Ja es ettem 2 csokit rudat ami mindketto 106kcal.

Tehat ma osszesen amit ettem az lehetett kb 1126kaloria osszesen. Es mertem most magam mar 55.7kg

Lehetseges, hogy tenyleg hiztam? Vagy csak felfujodtam?

Ertelmes valaszokat kerek, nem kell kovezni meg ki oktatni, hogy sok volt a csoki meg stb mert tudom.,. :))

Koszonom!

2021. ápr. 20. 18:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
62%
Ennyi gyökeret...
2021. ápr. 20. 22:37
 12/12 anonim ***** válasza:
92%

Érdemes magad reggel,üres gyomorral mérni.

Reggel 96 kg vagyok,estére 97 - 98kg, 1500 kcal eszem minden nap vagy kevesebbet. Fogyok szépen,de én mindíg a reggeli súlyt írom be,mert minden reggel visszaálok 96ra vagy kevesebbre,mert ugye fogyok is közben

2021. ápr. 21. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!