Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy híztam?

Lehetséges, hogy híztam?

Figyelt kérdés

Tegnap elott 54kg voltam, majd sokat ettem masnap (1500folott) (azaz tegnap) (mikor meg 9-kor is napolyit ettem don't kill mexd) lettem 55kg.

ma meg reggelire ettem egy croissantot ami 143kcal volt meg kávét ami 74 +2 db oreo ami 52+52

Majd ebédre ettem (nagyobb adag..) tejszínes sajtos tésztát ami 580kcal talan(?) majd csak egy monstert ittam zero cukrosat ami 13kaloria.

Ja es ettem 2 csokit rudat ami mindketto 106kcal.

Tehat ma osszesen amit ettem az lehetett kb 1126kaloria osszesen. Es mertem most magam mar 55.7kg

Lehetseges, hogy tenyleg hiztam? Vagy csak felfujodtam?

Ertelmes valaszokat kerek, nem kell kovezni meg ki oktatni, hogy sok volt a csoki meg stb mert tudom.,. :))

Koszonom!

2021. ápr. 20. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Értelmes válasz.
2021. ápr. 20. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem hetente egyszer mérd magad,akkor egyértelműbben fogod látni.
2021. ápr. 20. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
2-es, ezzel az a baj, hogy kb. ugyanazt éri el, mint az egyik napról a másikra méréssel, vagyis mondjuk vasárnaponként méri magát, de az első szombaton alig evett, a második szombaton meg sokat, szóval érted. Hatásosabb minden nap mérni (anélkül, hogy ráparázna az ember), és hetente átlagolni, meg kéthetente stb.
2021. ápr. 20. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
#3 ön elmebetegnek tetszik lenni? Minél ritkábban méri magát valaki annál inkább kizárja a természetes napi súlyingadozását vagyis annál jobban látja, hogy ALAPVETŐEN éppen fogyásban van vagy hízásban.
2021. ápr. 20. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
4. nem, nem vagyok elmebeteg, éppen ellenkezőleg. de hagyjuk.
2021. ápr. 20. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Pedig úgy tűnik. De tényleg hagyjuk...
2021. ápr. 20. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván nem híztál 2 kg zsírt 2 nap alatt. Nekem is szokott 1,5-2 kg-t is ingadozni a súlyom, de aztán visszaáll egy átlagra. Nálam attól függ, hogy mennyit ittam előző nap, mennyire ettem este későn, mennyire ettem nehezet/puffasztó ételeket előző nap.
2021. ápr. 20. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Gyakorlatilag szénhidráton kívül nem eszel semmit, ami rengeteg vizet köt meg.

Én alapvetően igyekszem szénhidrátszegényen élni, de ha van olyan napom, amikor nagyobb mennyiség becsúszik, akkor másnapra 1-1,5 kilóval is többet mutat a mérleg, de ez csak víz.

Egyébként egyszer-egyszer belefér ilyen nap, de azért nyugtass meg, hogy nem minden nap csokival meg keksszel diétázol, az értékes tápanyag amit ma bevittél nagyjából a nullához konvergál.

2021. ápr. 20. 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt, lehet, hogy kevés kalóriát eszel, de nagyon egészségtelenül, amivel nem vagy előrébb.

Másodszor, a napi súlyingadozás teljesen normális (főleg nőknél :D), ezért nem érdemes magad mindennap mérni. Van aki heti kétszer vagy egyszer méri magát és úgy számol havi átlagot.

2021. ápr. 20. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
kb 1126 kalória?
2021. ápr. 20. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!