Szükséges csökkentenem még a szénhidráton? Jók így a makroim?
A kalóriabázis használom szálkásításhoz. Tehát figyelem a kalória keretemet, és azon belül is azt, hogy feldolgozatlan ételeket egyek. A kalória keretem rendben is van.
A fehérjét 2g/tskgra állítottam be mert aktívan sportolok,és szeretném megőrizni az izmaimat.
A zsír minimális, 30g szokott lenni.
A szénhidrátot viszont még mindig nem tudtam lejjebb vinni, így is azt érzem hogy olyan keveset eszek belőle...2g/tskg a Ch. Jó ez az érték szerintetek vagy vigyem lejjebb? Reggel szoktam enni 50g zabból zabkását, meg délután az edzésem után 50g rizst. Más szénhidrát nincs az étrendemben( persze a zöldségeknek is van minimális Ch tartalma, és a sovány túrónak is, amit vacsira eszek)
Tudnék így is zsírból fogyni, vagy csökkentenem kell még a Cht?
"Tudnék így is zsírból fogyni, vagy csökkentenem kell még a Cht"
a zsírból fogyás nem ezen fog múlni, hanem hogy kalóriadeficitben vagy-e vagy sem. nem kínozd magad, úgy állítsd be a zsírt is (ami jelenleg tényleg túl alacsony) és a szénhidrátot is, hogy jól érezd magad. kivéve persze, ha testépítő vagy és ilyen értelemben értetted a szálkásítást, mert például versenyre készülsz, na akkor az szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!