Mit reggeliznek azok aki valamelyik diétát követik a következők közül: ketogén, szénhidrát csökkentett vagy candida diéta?
hát, én semmit... nem vagyok éhes reggel, kora délután (12-14 óra között) eszem először.
Annyi, hogy délelőtt szoktam edzeni heti 3 nap, akkor utána iszom egy fehérjeturmixot.
HA reggeliznék, a következőkből választanék: tojás cukkinivel, brokkolival, karfiollal, paprikával sütve, / sült kolbász, / virsli, / jó minőségű felvágott (pl. csirkemell sonka) szénhidrátmentes kenyérrel, vajjal, / tonhalkonzerv jégsalátával, citromlével.
Low carb diétát tartok, 50-70 gr közötti szénhidráttal, és heti 5 edzésem van mellette.
Hát nem 100% mentes, de a Tesco kenyerében 8 gr/100 gr, a trend + kenyérben 6 gr/100 gr a szénhidrát...
Ez utóbbi az Aldiban is kapható, nem szeletelt, hanem ilyen henger formában.
Nyilván ezek drágák, nem mondom, hogy nem, de én egyet veszek egy hétre, mert amúgy nagyon eltelít (finom is), 2-3 szelet nekem egy kajára elég.
Szia!
Én úgy eszem,hogy sok fehérje,kevesebb szénhidrát.
Ma reggel rántottát ettem 2 egész tojás+3 tojásfehérje+egy kevés kolbászból és kávét ittam cukor nélkül,pici tejjel
Szerintem téged nagyon befolyásolnak a rögzült népszokások, vagyis hogy bizonyos kaja lehet reggeli, más kaja meg nem.
Szó szerint akármit ehetsz reggelire, ami belefér a diétád szénhidrátmennyiségébe. Nem csak a klasszik tojás-bacon párosítás vagy a gabonapehely lehet reggeli, ehetsz pl. virslit, kolbászt vagy akár egy salátát. De akár olyat is ehetsz, ami hagyományosan nem reggeli, én ketogén diétán pl. általában 11-12 körül gondolom először úgy, hogy na akkor együnk, és általában ez a nap nagy étkezése, és este még eszem valami könnyebbet, ha olyan kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!