Lehet úgy fogyni ha keveset mozgok, de keveset is eszek?
Figyelt kérdés
Igazából itthon nem nagyon bírok úgy edzeni, az egyetlen konditerem ami volt a faluba azt se lehet már használni. Heti 3-szor foci edzésre járok ami kb 2-3 óra. Ennyi kB az összes mozgásom. Ha ez mellett oda figyelek az étrendemre akkor le bírok fogyni? Elég ennyi mozgás? 185cm vagyok, 118kg, 19 éves.2021. ápr. 20. 17:52
3/10 anonim válasza:
Persze. Én úgy fogytam le az elmúlt egy évben, hogy semmit nem mozogtam, maximum a boltba mentem el. Kevesebbet ettem, egészségesebben. Annyit tanácsolok, hogy ne akard túl gyorsan, hanem szép fokozatosan.
4/10 A kérdező kommentje:
Ezt ettem ma: reggelire teljes kiőrlésű müzli, tízóraira banán, ebédre egy adag spagetti(durum tésztából), uzsonnára müzli szelet, vacsorára müzli. Meg ezen kívül 2 alma. És 6 után már semmit nem eszek. Szerintetek sok? Vagy bele fér ha fogyni akarok?
2021. ápr. 20. 18:48
5/10 anonim válasza:
Az uzsonnára meg vacsorára az a müzli szerintem sok, reggelire is azt etted. Meg az a két alma sem az igazi estére a sok fruktóz miatt, én inkább fehérjét ennék vacsira, pl. párolt vagy nyers zöldséggel. Egy kis csirkemellfilé, vagy ha nem eszel húst, főtt quinoa, amiben sok fehérje van, zöldséggel.
6/10 anonim válasza:
Igen, lehet. Én most lassan 3 hete nem mozgok, mert covidos voltam április elején. Lassan szeretném fokozatosan újrakezdeni. A táplálkozásra a korábbinál sokkal jobban figyelek, így sport nélkül is tudtam fogyni, csak csökkentenem kellett a kalóriát meg kicsit alakítani a makrókon.
7/10 anonim válasza:
Nem a makro kinai, mit alitottal rajta?
8/10 anonim válasza:
Lehet hát. Kórházban 3 hétig feküdtem, szinte semmit nem ettem -8 kiló. Sokat fájnak a lábaim, futni nem tudok, menni is alig, nem sokat eszek, fogyok. Hadd kérdezzem már meg, h 118 kilósan hogy tudsz focizni?
9/10 anonim válasza:
#6: makro: szénhidrát, fehérje, zsír. Nyilván kevesebb mozgás mellett csökkentettem a szénhidrát mennyiségét, hiszen nincs szükségem annyi energiára ha nem edzem. Növeltem a fehérjét, hogy ne épüljenek le teljesen az izmok.
10/10 anonim válasza:
ha kalóriadeficitben vagy, akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!