Ha valaki vékony hogy lehet hogy nagy melle van?
Szval én is ilyen vagyok de nagyon nem értem.Mert olvastam, hogy a mell zsírszövetből vagy miből van.Tehát értem h a ducibbaknak miért nagy.De a vékonyaknak akiken nincs felesleg?Azoknak miből lesz?Rajtam mindig is elcsodálkoztak h milyen fura ez és én sem értem?Alkat?
Bocs,hogy hülye vagyok de ha valaki el tudná magyarázni annak örök hála.
A női mell nem csak zsírszövetből áll. Lásd: [link]
Van olyan is, hogy valakinek pubertáskorban nem fejlődnek ki megfelelően a tejmirigyei (micromastia). Szerintem ezek mérete is számít valamelyest vékony lányoknál, nem csak a zsírszöveté, bár valóban inkább az utóbbin múlik a mellméret.
Az, hogy hova hízik valaki, részben a géneken, részben a hormonokon múlik (ha jól tudom, az ösztrogén a főszereplő).
Egyébként én is ismertem régen egy lányt, aki mindig sovány volt, meglepően nagy (természetes) mellekkel. Olyat is láttam, aki korábban el volt hízva, majd lefogyott, és a mellei nagyok maradtak.
A mai szépségideált tekintve őket és téged lehet mázlistának tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!