Ha valaki vékony hogy lehet hogy nagy melle van?
Szval én is ilyen vagyok de nagyon nem értem.Mert olvastam, hogy a mell zsírszövetből vagy miből van.Tehát értem h a ducibbaknak miért nagy.De a vékonyaknak akiken nincs felesleg?Azoknak miből lesz?Rajtam mindig is elcsodálkoztak h milyen fura ez és én sem értem?Alkat?
Bocs,hogy hülye vagyok de ha valaki el tudná magyarázni annak örök hála.
Örülj neki:))
Amúgy gondolom nagy részt genetika, gének. De gondolom függ valamitől, hogy hova rakódik le a zsír
A szervezet nem egyenletesen raktározza el a zsírt a testben, hanem genetilailag meghatározott eloszlásban.
Van olyan nö is, aki kifejezetten kövér, de alig van melle.
Az meg, hogy szerinted rajtad nincs zsír, egyszerüen nem igaz, ha nem lenne, akkor a kórház intenzív osztályán lennél.
Ok,köszi a válaszokat,akkor ez tényleg alkat kérdése.
4es:zsír mindenkin van én sem mondtam hogy nincs rajtam.Én azt mondtam, hogy felesleg nincs rajtam.Felesleges zsír,amikor az illető súlya több az ideálisnál.Vagy 165/45 az az?
Mindig vékony voltam nagy mellekkel és kerek fenékkel.
Anyukám tök lapos. A nagymamám ilyen alkat. Ez egy adottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!