Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyas combrol, hogy lehetne?

Fogyas combrol, hogy lehetne?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kerdesem, hogy hogyan lehetne ugy fogyni combrol is, hogy ne legyen izmos hanem csak vekony?

#comb #Combrolfogyas
2021. ápr. 18. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Diétázni kell.
2021. ápr. 18. 14:21
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Helyi zsírégetés nincs. Ha nem edzel combra, akkor nem lesz izmos.
2021. ápr. 18. 15:34
 3/12 anonim ***** válasza:
12%

Érdekes, amikor én napi 16x50 guggolást csináltam 4 héten keresztül, fogytam combból és hasról nem.

Biztos ufó vagyok - ugye ketteske?

2021. ápr. 18. 16:52
 4/12 anonim ***** válasza:
13%
Kettes elmélete szerint elég lenne bicepszre gyúrni és fogynék fenékből.
2021. ápr. 18. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Hármaska, ezzel arra célzol, hogy van olyan, hogy helyi zsírégetés? A manókban nem hiszel véletlenül?
2021. ápr. 18. 16:54
 6/12 anonim ***** válasza:
18%

Értelmi fogyatékos vagy? Hol írtam ilyet?

2021. ápr. 18. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

A #3-as és #4-es válaszolók életükben nem sportoltak, (nem az a pár guggolás az nem sport) fogalmuk sincs arról hogyan működik a testünk.

Helyi zsírégetés nincsen, genetikától függően elképzelhető, hogy valaki előbb kezd el fogyni pl. a fenekéről, mint a hasáról, de nagy általánosságban mindenhonnan megy le zsír.

Aerob edzés plusz helyes táplálkozás áll csökkentheted a testzsírszázalékod. A futástól nem lesz vastag lábad, nézd meg az atlétákat is (ne a sprintereket, mert ők külön konditermi edzéssel még pluszba növelik a lábizomzatukat).

2021. ápr. 18. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ha kardiózol és odafigyelsz az étkezésre akkor fogyhatsz a combodból de helyi zsírégetés nincs.A másik pedig az hogy én is pl akármennyire szeretnék vékonyabb lábakat mint van hiába mert ebben a genetika is játszik némi szerepet de ez csak az én véleményem.Súlyzós edzéseket végeztem még a vírus előtt és nem lett erősebb a combom tőle pedig azt hittem hogy vastagítani fogja illetve ami nagyon jó egész testre az az ugrókötelezés👍
2021. ápr. 18. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Szánalmasak vagytok :) :) :)

Van egy elméletetek, amit próbáltok itt a gyakorin terjeszteni, de mindig bégetek, amikor a tapasztalattal szembe mentek.

Ha nincs helyi fogyás, akkor az azt indikálja, hogy mindenhonnan fogysz, bármit mozogsz. Ez a 4es válaszban szereplő ellenérv a ketteske degenerált állítására.

Az, hogy intenzív comb munkával egyszerűen több izmot lehet felépíteni és a több izom nagyobb energia igényű és bizony máshol, ha nem növekedik az izom, akkor ott nincs akkora energia igénye az izomzati munkának, ez számotokra nem valóság. Pedig több izom = több energiafelvétel. Ha a combomat edzem, hogy lenne vékonyabb tőle a karom, vagy a hasam? Ha a bicepszemet edzem, hogyan lenne tőle vékonyabb a combom?

Ezek a kérdések azokban merülnek fel, akik nem elhiszik a bullshitet, amit ti nyomtok itt, mint akinek kötelező, mint akit fizetnek ezért az ökörségért.

2021. ápr. 18. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
53%
Szeretem, amikor 6oska az anyukájától tanulta megnevezésekkel illeti azt, aki nála picit többet tud gondolkodni.
2021. ápr. 18. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!