Hoyan lehet fogyni combról, illetve belső combról? Milyen gyakorlatok hatásosak és milyen ételeket fogyasszak?
Szia!
Én most kezdtem el a fogyókúrát. Mielőtt belekezdesz akármilyen fogyóba,a legfontosabb hogy az étrendet rendbe rakd,kevés szénhidrát,kenyérből csak teljes kiörlésű,de abból is csak nagyon keveset,pl reggelihez egy szelet sonkaval egy nagyon vékony szelet stb...
A legjobb a csirke,grillezve,párolva,mellé valamilyen zöldség,pl ha szereted a gombát az jó.
Olvass a neten,vanbak kalóriatáblázatok stb.
De ez a legfontosabb,helyes táplálkozás nélkül el se kezdd!! Utána nézhetsz otthoni gyakorlatokat youtubon,de ha nagy súlyod van,akkor tudom ajánlani a gyors sétát,hülyén hangzik de nagyon fogyaszt.
Ha nagyon fogyni akarsz akkor próbálj ki egy 1200-1300 kalóriás étrendet,ami mellett ugyan úgy kell mozogni,de a testünk 1 nap alatt kb 2000-2500 kalóriát használ el,így alapból kevesebbet eszünk mint használunk.
De itt viszont nagyon vigyázz pl,ha lemegy 10 kiló,úgy gondolod hogy elég,és elkezdesz zabálni,akkor 20 kiló fog vissza jönni,úgyhogy csak okosan.!
A genetikád dönti el, honnan fogysz.
A kalóriadeficit fogyaszt.
Mozgással maximum izmot építhetsz, nem fogyaszt (leszámítva, hogy kicsit megemeli a kalóriaigényt, de ezt evéssel könnyű ellensúlyozni, maga az edzés nem bont le semmit).
Pusztán a fogyást nézve bármit ehetsz. Az egészség és a deficitben jóllakás, energia, közérzet miatt már nem árt egy jó étrend, de elég sokféle jó étrend van, s egyetlen sincs, ami mindenkinek jó. Be kell vinni a megfelelő tápanyagokat, de energiát pl. szénhidrátból és zsírból is meríthetsz, mindkettő jó út, csak nem feltétlenül mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!