Őrületesen bezabáltam, nagyon rosszul vagyok, mi történhetett?
Azt hittem sikeresen életmódot váltottam és nagyjából jól csinálok mindent, de úgy tűnik, valami mégsem stimmel, vagy nem tudom, mi lehetett ez, de most megijedtem saját magamtól :(
Szép lassan, 1700-1800 kalóriával fogytam (163/63/nő), túlnyomórészt egészségesen étkezek és élvezem, megtanultam régi kedvenceimnek az egészséges alternatíváit elkészíteni, nem vontam meg magamtól az édessegeket sem, csak igyekeztem mértéket tartani, azelőtt brutális mennyiségű édességeket ettem, iszonyúan édesszájú vagyok. Sportolni kezdtem, súlyzókkal edzeni, nagyon megszerettem pedig mindig is távol állt tőlem a mozgás. De nagyon megszerettem ezt az új életformát, a vele járó testi és hangulati pozitív változásokról nem is beszélve. Néha-néha előfordul, hogy rámtör az édesség utáni vágy és nem tudom csillapítani, olyankor van,hogy plusz 400-600 kalóriával több a napi bevitelem, de ez nem vészes, nem gátolta az alakulásomat, és nem volt nagyon gyakori. Erre ma nem tudom mi történt velem, annyit ettem, hogy az borzasztó.
Nem tudom érdekel-e valamit, de leírom, hátha tud valaki valami okosat mondani. A reggelim és az ebédem még szokásos normális, egészséges kaja volt. Aztán délután megettem egy 500 grammos diós bejglit, egy sós karamelles Müllermilchet, 3 tábla Milka csokit, egy fél üveg (kb.250 gramm) mogyoróvajat, egy krémtúrót, egy gyümölcsjoghurtot, egy óriás Kókuszos túró rudit, aztán minden mindegy már alapon még két zsemléből sajtos-kolbászos melegszendvicset. Nagyon rosszul vagyok, a hasam óriási, feszül, nagyon kemény. Nem tudom mi történt, nem ismerek magamra, elvileg nem vonok meg magamtól semmilyen tápanyagot :( Mitől történhetett ez? A kajákat sorrendben írtam, a második Milka már nem is esett olyan jól, de nem bírtam leállni.
Gondolom rád jött a kajaroham. :D
Velem is szokott ilyen lenni (mondjuk gyakrabban, és főleg mielőtt megjön :D)
Szerintem egyszer-egyszer belefér ez is, pár óra pihenéssel jobban is leszel :).
Aztaa, köszönöm, nagyon megnyugtattatok!
Megijedtem, mert ez kalóriában kb. 4 napi mennyiség.
De jó tudni, hogy mással is megesik ilyen. Én nagyon megijedtem ettől, de akkor úgy tűnik, valamennyire normálisnak mondható.
Köszönöm nektek!
na véletlen elment úgy, hogy hiányzik a vége:
Szóval ha 7000 kalória deficit 1 kg fogyás, akkor 7000 kalória pusz az 1 kg hízás?
Nem hinném, hogy 1 kg-ot fogsz hízni a mai mutatványod miatt. NYilván kell a szervezetednek egy kis idő, amíg ledolgozza a mai tápanyag-bevitelt, de ez ki fog ürülni, ha érted, mire gondolok.
Ami történt veled, nem egyedi.
Szerintem nagyon jól csinálod a diétádat, hajrá, csak így tovább. A falás-roham meg mindenkivel előfordul, ne legyen emiatt rossz érzésed. Nyilván sok, amit ma betermeltél, de hát istenem, emberek vagyunk :) Csináld csak tovább a fogyókúrát, ha úgy érzed szükséges, és ne görcsölj a mai nap miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!