Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy teljesen...

Hogy lehet, hogy teljesen lapos a hasam a boráim kilátszódnak de combom vatag?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem.Sztem viszonlag vékony vagyok más helyeken 165cm/45-47kiló.De a combom ..miért?
2021. ápr. 12. 23:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
A soványságod miatt egyenként károsodni fognak a szerveid, és pl. a vese már nem jön rendbe, ha leromlik. A nőiességed is elpusztul az anorexiától, meddővé válhatsz.
2021. ápr. 13. 08:58
 12/25 A kérdező kommentje:
Naaa!Anorexia??Dehogyis.Eszek rendesen nem is keveset.Egyáltalán nem akarok fogyni, elégedett vagyok a testemmel a combomat viszont mindig is vastagnak láttam.Sportolok de attól nem lesz vékony épp ellenkezőleg.És az a baj, hogy ha hízok oda hízok így azért nem olyan csupa izom,nagyon nem..De tényleg nagyon idegesítő h egy kiló hízás is úgy meglátszik, mert amíg sokan hasra híznak az nem olyan szembetűnő mint egy comb.Amikor fogytam 2 kilót (nem szándékosan, cserkésztáborban mert ott valami isszonyat sz@r a kaja) akkor már anya folyton jött, hogy hú de vékony vagyok előtte meg persze nem.Nem is tudtam hogy 2 kg ennyit számít..Ja mert nem is csak nálam...Tényleg ne valami csontra gondoljatok nem az.Tudom hogy nem is egy bazi nagy elefántláb (xd) de mindegy.Akkor megpróbálom elfogadni,bár csak olyan könnyű lenne..
2021. ápr. 13. 09:12
 13/25 anonim ***** válasza:
54%

Egyrészt már-már kórosan sovány vagy, ahogy írtad a bordáid is kilátszanak. Hasd azért nem lapos valószínűleg, mert gyenge a hasizmod, meg kellene erősítened, ezen a fogyás nem segít.

A combod pedig kifejezetten vékony. Ha tovább fojtatod a koplalást az lesz amit a #11es mond, ha még nem kezdődött volna el.

2021. ápr. 13. 09:12
 14/25 A kérdező kommentje:
A hasam lapos.De mondom hogy nem koplalok!!!!
2021. ápr. 13. 09:14
 15/25 anonim ***** válasza:
70%
Se önismereted nincs, kérdező, se normális testképed.
2021. ápr. 13. 09:56
 16/25 anonim ***** válasza:
63%
Még menstruálsz, vagy már kezd kimaradni?
2021. ápr. 13. 09:56
 17/25 A kérdező kommentje:
Menstruálok
2021. ápr. 13. 09:58
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
Az jó. Addig a szervezeted úgy ítéli meg, hogy képes lennél gyermeket kihordani. A menzesz megszűnése az egyik rossz jel, hogy elkezd leépülni a test.
2021. ápr. 13. 10:01
 19/25 A kérdező kommentje:
Istenem...annyira könnyű ilyeneket mondani.Mi a francért nem lehet megérteni??Nem koplalok soha nem is koplaltam!!Én se gondolom h sok ez kg tudom hogy kevés.Anorexia...az osztálytársam.Aki 44 kg-ra azt mondja h sok.Aki csak gyümölcsön él.Ezen görcsöl folyamatosan.Beszól,hogy ő nem enné meg a rizs szeletet mert az rengeteg kalória.Én nem látom magam dagadtnak!!!Csak a combom nem tetszik,ez mindig is így volt.Nem tehetek róla.
2021. ápr. 13. 10:14
 20/25 A kérdező kommentje:
Híznék ha kell,csak akkor már mindenki megjegyzi hogy híztam mert látványos.Tényleg volt már ilyen.
2021. ápr. 13. 10:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!