Hogy fogyjak le ha nem bírok?
Aki azt mondja, hogy 160 centihez tökéletes a 62 kiló, az látott már ilyen magas embert ennyi kilóval? Ha valaki nagyon izmos, akkor nézhet ki persze ezzel is jól, de amúgy ez a kombó bár az egészséges határon belül van, de még mindig nem az a hű de vékony, sőt. Én öt centivel magasabb vagyok és 65 kiló, de én határozottan a husi kategóriába sorolnám magam jelenleg.
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak, egy hétig számolj kalóriát úgy, hogy azt eszed amit egyébként normálisan szoktál, aztán ebből egy átlagot számolj. Kijön mondjuk 2000 kalória, igazából ezzel meg is van a szintentartód beviteled, hiszen azt mondtad, hogy nem változik már a súlyod semmilyen irányba.
Ezt csökkentsd mondjuk 200-300 kcal-al, az még nem olyan drasztikus, hogy kopogjon a szemed, a maradék deficitet meg több sporttal tudod elérni, így a kajálásból sem kell ennyit visszavenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!