Akárhogy neki kezdek a diétának akárhányszor tényleg minden 2. nap már rám tör a jojo, sporttal vagy sport nélkül, közbe meg egyáltalán nem éheztetem magam, mit tehetnék?
Egyszerűen utálom magam nem tudom mit tegyek..
165/65kg, lány
Mibol all nalad a dieta kerdezo?
Minden kezdet nehez, nekem is kellett 1-2 het, mire megszoktam az uj eletmodom, de mivel nem eheztem, minden tapanyagot bevittem, igy konkretan falasrohamom nem volt.
És milyen kajából hiszed be azt az 1200 kcalt?
Valószínűleg a minőségével lesz a baj, mert 1200 kcallal nem kellene, hogy jojozz. De próbáld ki az 1400-at, még azzal is fogsz fogyni, és az lehet tartható lesz.
1200 kaloria edzes mellett ehezes kategoria.
Minimum 1500 kaloriat egyel, de ki kene szamolni az alapanyagcsered es ahhoz merten beallitani. En heti 5 edzes mellett (alacsony nokent) 1600 kaloriaval fogyok.
Az etrended pedig legyen valtozatos, keress uj recepteket, nem kell csirket meg zabkasat enni allandoan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!