Belefér diétába a sertéslapockából készült pöri?
Figyelt kérdés
azt főz ma a párom és nagyon megkívántam, sertés lapockából csak simán kevés zsíron meg lett csinálva,
nekem ott a csirkemell ha nincs más opció,
de szerintetek belefér egy adag pöri? kb 300gramm
ha igen akkor köret nélkül? vagy kevés tészta?
elvagyok tészta nélkül is, csak az ízét érezzem , mert már heroltom van a csirkemelltől :D
2021. ápr. 6. 15:35
1/11 anonim válasza:
Persze hogy belefér! Nem kell csirkét csirkével enni ahhoz, hogy fogyj. Tésztát is egyél nyugodtan (kivéve, ha direkt az alacsony szénhidrátbevitelre hajtasz, akkor egyél hozzá inkább zöldsalátát).
2/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) akkor a mai csirkés ebéd lecserélve :D
2021. ápr. 6. 15:57
3/11 anonim válasza:
Egy ember válasza alapján el is döntötted? :D
4/11 A kérdező kommentje:
hát, elég magabiztosan írta :D
2021. ápr. 6. 16:53
5/11 A kérdező kommentje:
vagy tévedett?:)
2021. ápr. 6. 16:59
6/11 anonim válasza:
Nem tévedett! HA nem léped át a kalória keretedet akkor lehet bármit enni! Nem kell egyfolytába csirkemellet enni. :D
7/11 A kérdező kommentje:
rendben :) nem ettem semmit még ma csak 3fehérjéből tojásrántottát paradicsommal :) ez lesz az ebédem a pöri kevés tésztával, vacsira meg csirkemell és saláta, (nagyon várom) :D
2021. ápr. 6. 17:06
8/11 anonim válasza:
Nem, én is úgy gondolom, ahogy a 6-os, ha belefér a keretbe, akkor edd nyugodtan. Csak meglep, hogy egy válasz alapján ezt így eldöntötted. Ezt nem rád akarom kihegyezni, sok kérdésnél látom ezt. Sokszor viszont tényleg hülyeséget ír az első, a kérdező meg simán elfogadja EGY darab ismeretlen véleményét.
9/11 A kérdező kommentje:
ha nem magyarázza meg az első csak annyit ír hogy ehetek , akkor nem nagyon figyelem meg, de kicsit reális választ adott :) nagxjából énis úgy gondoltam mint az első válaszoló de mindent megkérdezek inkább hogy más is így gondolja e :)
2021. ápr. 6. 17:16
10/11 anonim válasza:
Én mikor még normálisan váltottam életmódot - és tartottam is a súlyomat több évig -, akkor mindent ettem. Csokit, tejszínhabos tortát, pörköltet, szalonnát, tésztát, stb. csak több zöldséget, gyümölcsöt és persze mellette mozogtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!