Valaha lefogok fogyni? (lent)
Valószínűleg összekevered a diétát a koplalással és az önbüntetéssel.
Ez lehet a problémád.
sztem edd azt amit szeretsz (ne sanyargasd magad), de tudatosan kevesebbet
valamivel foglald le magad, ha rádjön az ehetnék
+ sportolj
Egy idobe en is igy voltam...csak...amikor mar beleneztem a tukorbe es boghetnekem volt...akkor eldontottem hogy ennek vege...A barataim minden nyaron a strandra mentek..en oda se mehettem...mindig mentunk a sulival kotelezo volt uszodaba oktatasra en nem gyoztem vinni a felmenteseket "arra" utalva a tanar mar rohogo gorcsot kapott....Mindegy az a lenyeg hogy a baratnoim csinosak voltak....amikor kaptak zsebpenzt egybol szaladtak a legjobb ruhauzletekbe..nekem meg ha volt egy kis penzem ugyan minek mentem volna oda??? Rajtam semmi nem allt jo...rajtuk meg meg a legocskabb is jol allt...eldontottem hogy lefogyok es sikerult is....Azota mindenkinek bejovok....De foleg magamnak jo erzes ez....annyira jo erzes az amikor a ruhaid rad jonnek ...es frissebb pattogosbb leszel...egyszer ezt az erzest mindenkinek ki-kell probalni ;):) Nem kell vegig csinalnod...csak probald ki...legalabb 2 honapon at...mi az ket honap az eletbol??? Teszteld magad mennyire vagy kepes ;)...S hidd el ha egyszer elkezded akkor mar nem birod abba hagyni...En ezzel a vidivel kezdtem..mivel a nagynenem ezzel fogyott le es en is :)
Dietam nem volt xd ezt csinaltam....reggelre vittem a suliba 2 szendvicset (lehetoleg teljes kiorlesu vagy rozskenyeret keves vajjal a paprikas salamit keruld)De ehetsz gaponapelyhet is reggelire:D Ebedre amit foztek annyit ettem belole h pont jo legyen mar ne legyek ehes...es ebed utan egybol...a torna...azt kovetoen mar semmit nem ettem csak puffasztott rizst joghurtot zoldseget 18.00 utan mar lehetoleg ne egyel..esetleg egy-ket joghurt vagy alma ...Es ennyi :) Torna utan meg mennyel ki haverokkal setalni vagy hulyulni focicni kezizni kiutozni akarmi...a lenyeg hogy ne legyel sokat otthon mert tapasztalatbol mondom akkor csak tenyleg eszel...:):) Oh es meg valami ne nezz tukorbe!!!!!!!!!!!!!! Keruld!!!!! en kb 5 honapig nem neztem tukorbe....es amikor 5 honap utan tukorbe neztem...hat elgondolhatod mekkora boldogsag ontott el ...::) Mert Lefogytam vegre kimondhattam hogy lefogytam ;):......Hihetetlen erzes volt.....Szal ennyit csinalj....Amit ne egyel.....Edesseg meg egy falatot sem szigoruan en meg a sajat szulinapi tortambol se ettem...es a vegen mar undorottam az edessegtol mert nem kivanta a szervezetem teljesen kitisztult tole...esetleg turorudit egyel....A kenyer zabalassal leallni Sok vizet ugyal az nagyon fontos mert akkor nem lesz narancsboros a borod....fogyas alatt...Bizz magadban....
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Atyaég ucsó!
A sima 6 után nem evős téveszmét,megspékelted az ebéd után már semmit nem evős szívizom öngyilkossággal.
Nem olvastam el az elöző komikat de nekem az segített h egy lapra írtam h ne egyél meg ilyeneket és kiragasztottam mindenfelé főleg tükör,hűtő,konyha,falra:)
jah meg nézegettem régi képeket magamról amikor még kövér voltam..mit mondjak elég akaraterőt adott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!