Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » ÁÁÁÁ.Beleőrülök már ebbe a...

ÁÁÁÁ.Beleőrülök már ebbe a fogyókúrába, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval fogynom kellene kb 6-7 kilót. Viszont nem tudom milyen módszerrel?

Csináltam már sokfélét régen koplaltam, volt hogy 5x ettem egy nap,talán eddig a kalória számolás vált be a legjobban. Arra is gondoltam,hogy szimplán életmódot kellene váltani viszont az nagyon nagyon lassú és mivel nincs nagy súlyfeleslegem nem is látványos és feladom az egészet ha számolom a kalóriákat legalább van valami kontroll és tudom hogy jó irányba haladok. Viszont örökkön örökké azt sem lehet.

Jó ötlet lenne,ha amíg fogyni szeretnék számolom a kalóriákat és leadom ezt a 6-7 kilót kb 1.5-2 hónap alatt utána pedig megpróbálom megtartani vagy hülyeség? Egyszerűen nem is a fogyással van a bajom hanem a megtartással. Azt se tudom hány kalória legyen miket egyek mennyit sportoljak? Nem akarom,hogy az egész életem ebből álljon!

Mit tegyek,ha lebetegszem közben vagy éppen nehezebb hetem van és nincs annyi időm sportolni? Vagy ha elhívnak egy buliba? stb.

2021. ápr. 4. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
39%

Ha ennyire fogalmad sincs semmiről akkor kérj segítséget szakembertől, vagy inkább hagyd, és várj amíg elég nagy leszel hozzá.

Viszont a neten normális oldalakon, illetve a YouTube-ról is nagyjából ki lehet okoskodni a kalória számlálás misztikus világáról.

2021. ápr. 4. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

"Arra is gondoltam,hogy szimplán életmódot kellene váltani viszont az nagyon nagyon lassú és mivel nincs nagy súlyfeleslegem nem is látványos"

A kérdésedben meg is válaszolod mi a gond. Semmilyen fogyókúra nem lesz tartós, ha aztán visszaállsz egy ugyanolyan étkezésre, mint amivel felszedted a plusz kilókat. Majd megint visszaszeded, aztán megint leadod és igy tovább. Hosszútávon ez igazából egy sokkal lassabb megoldás, mintha életmódot változtatnál.

2021. ápr. 4. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem akarsz életed végéig kalóriákat számolgatni, ( és egyébként is) akkor a lassú de biztos életmódváltás, tudatosabb táplálkozás a megoldás, rendszeres mozgással kombinálva. Arra figyelni, hogy csak akkor egyél ha a testednek energiára van szüksége= éhes vagy, arra figyelni mit eszel, milyen minőségben, kerülni a felesleges nassolásokat, agyonfeldolgozott, finomított termékeket. Főleg teljes értékű ételeket érdemes enni.:)
2021. ápr. 4. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Szia,

Egyszeru a dolog. Ha tobb kaloriat egetsz el mint amennyit beviszel akkor fogyni fogsz.

Kezdesnek ha megtudod mondani az eletkorod,sulyod es magassagod az sokat segitene a tovabbiakban, hogyan es mivel allithatod be a napi kaloria szuksegleted.

2021. ápr. 4. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
96%

Én már számolgatok egy ideje, és sokszor ránézésre meg tudom mar saccolni az adagokat. Megtanultam változatosan enni.

Én igy meg tudom tartani a súlyomat.

Szerintem nalad az a baj, hogy mindent idő előtt feladtál. Ha jól szeretnéd csinalni, bizony változtatnod kell dolgokon és meg kell tanulnod rendesen fogyókúrázni.

2021. ápr. 5. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!