Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyna le??

Mennyit fogyna le??

Figyelt kérdés
tegyük fel van egy ágybafekvő beteg aki balesetet szenvedett és hosszú ideig ágyban fekszik az le tud fogyni ha keveset eszik és csak vizet iszik????? akkor én miért nem tudok lefogyni ha keveset iszon és már fél éve vizet iszom mi a trükk???
2021. ápr. 3. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Az hogy amikor az ember lesérül a test sok energiát fordít a gyógyulásra. Mivel ilyenkor a beteg keveset eszik az energiát a test a zsírból fogja használni. Így gyors a fogyás. De most ezért nehogy lesérülj!!!!😅🙃😉 kezdj el sportolni és egészségesen enni esetleg kérd ki diabetikus tanácsát. Persze csak ha indokolt!
2021. ápr. 3. 18:29
 2/9 A kérdező kommentje:
aha én is sérült vagyok a derekam
2021. ápr. 3. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor valamennyit biztosan fogysz majd
2021. ápr. 3. 18:36
 4/9 A kérdező kommentje:
de már régóta le kel fogynom csak szerintem kellen mozogni azt kellen megprobálni nagyon leszeretnék fogyni !!
2021. ápr. 3. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy hány centi hány kiló és mi a nemed? Nem valami perverz vagyok aki tudni akarja ezeket csak így hátha tudok mondani valamit 😅
2021. ápr. 3. 19:22
 6/9 A kérdező kommentje:
29 leszek egy honap mulva 185 120 kg körül !!
2021. ápr. 3. 22:17
 7/9 A kérdező kommentje:
férfi
2021. ápr. 3. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ha a derekad engedi akkor sportolj valamit tudom hogy ez covid ban nem egyszerű de otthon is tudsz sok gyakorlatot végezni. Étkezz egészségesen kerüld a túl cukros vagy túl sós dolgokat ne egyél túl sokat de azért a napi megfelelő mennyiséget mindenből fogyaszd el. Ha van rá lehetőséged kérd ki hozzáértő tanácsát aki esetleg étrendet is tud adni
2021. ápr. 4. 00:14
 9/9 A kérdező kommentje:
jaj azt akarom régen rendszeresen sportoltam az volt életem fekvéoztem akkor sulyzos ezdést végeztem bringáztam usztam ,de elkerültem pszihiáterhez aki adot injekciót amitől nagyon nagyon rosszul éreztem magam aztán hosszú kezelés után felszolaltam ,hogy ne kapjam így most nem is kaptam bár fura olyan mint ha bennem lenne mert én akkor szilárdul megvoltam győződve arról hogy az végett híztam el,de az a célom ,hogy lefoggyak !!!
2021. ápr. 4. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!