Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne hét hét alatt...

Hogy lehetne hét hét alatt álomalakom?

Figyelt kérdés
160cm 61 kg vagyok és van egy pasi aki csak kunius végégi lesz magyarországon. Csak modellbarátnői voltak eddig, mert ő egy izmos, jóképű színész. Még nem küldtem neki képet. Szeretnék lefogyni és bombanő lenni május végére.Szerintetek sikerülhet? Sajnos nagyon kajás vagyok. erre a hétre már rendeltem menüt, ami nem kalóriaszegény, szóval azt már megeszem. De szombattól mit csináljak? napi két óra torna, napi 20 perc futás? Csak szénhidrátszegény keto diéta? ez jutott eszembe...Nem akarom hogy lógjon a bőröm vagy petyhüdt legyen, szóval formásnak is kéne lennem, nem pudingnak...

#erhr
2021. márc. 29. 12:53
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

pedig elhihetitek hogy híres, igaz nem amcsi sztár, hanem francia, szóval nem világsztár, és vannak forgatások magyarországon. De amilyen teste van úristen....holnap kezdem a diétát. igaz most jól bezabáltam két mignonnal meg három kiflivel két macaronnal meg egy tányér rántott hús rizzsel stb.

Azért hazudtam magam koreainak mert azt írta az ázsiai nőket kedveli. én meg rávágtam hogy én is az vagyok félig.

2021. márc. 29. 18:52
 22/26 anonim ***** válasza:
79%
Te amúgy elmebeteg vagy? Normális ember nem hord össze ennyi marhaságot.
2021. márc. 29. 19:57
 23/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ne randira készülj,hanem menj el egy orvoshoz, mert ha ez igaz, akkor nálad nagyon komoly gondok vannak.
2021. márc. 29. 19:57
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
2 hét alatt álom alak😂😂😂😂😂 jó vicc. Sehogy. Ehhez hosszú hónapok, évek kellenek.
2021. márc. 30. 01:43
 25/26 anonim ***** válasza:
76%
24-es, ha jól álmodsz, akkor megvan az álomalak azonnal.:D
2021. márc. 30. 09:09
 26/26 anonim ***** válasza:
60%

Egyrészt, rövid idő alatt nem lesz nagy változás. Másrészt, még ha lehetne is nagy áron, miért érné meg egy felszínes pasi, aki csak megdugna? Másmilyen sem érné meg úgy, hogy közben tönkreteszed magad. Ahhoz, hogy sportos, és csinos legyél hosszú évek kellenek. Harmadrészt, szerinted egy felkapott embert nem rajonganak körül? Nincs szüksége Tinderre, meg ilyenekre. Valószínűleg erősen át vagy verve egy unatkozó random ember által.

Tök jó, ha változtatni akarsz, és tenni magadért, de az magadért legyen. Majd ha megtanultad ezt a leckét, várunk vissza normális tanácsokkal.

2021. márc. 30. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!