Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik az a 3-5 napos diéta...

Melyik az a 3-5 napos diéta ami tényleg bevál?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3-5 kg mínusz, tudom vissza jön de fontos. Légyszí ne írjátok hogy hülyeség meg ilyenek, tudom életmódváltás kell de engem az érdekelne hogy melyik diéta hatásos

2021. márc. 28. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hát, azok kvázi éheztető diéták, szóval egyél minél kevesebbet, bár még akkor sem biztos hogy ilyen sok le fog menni.

van mindenféle kpop idolhoz kötött éheztető diéta, ezeknek nézz utána, ha ennyire kétségbe vagy esve és rövid távú eredményt akarsz csak. pl iu diéta ami azt hiszem úgy volt hogy reggeli egy alma, ebéd egy édesburgonya vacsi meg egy proteinshake. de e mellé edzett is.

igazából szinte mindegy hogy minek hívják vagy mit esznek ezekben a varázsdiétákban, a lényeg az hogy kb semmi kalóriát nem kap a szervezeted és még úgy is megpróbálsz minél többet égetni edzéssel.

2021. márc. 28. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedbe benne a válasz :D

Amint abbahagyod, a duplája fog visszajönni, szóval semmi értelme az egésznek.

2021. márc. 28. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
3-5 nap alatt vizet veszitesz csak, de az max 1-2 kg minusz. Mellesleg 5 nap alatt 5 kilót soha nem fogsz fogyni. Nem is értem hogy gondoltad ezt?!
2021. márc. 28. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ajj mert hamarosan randi lesz? nagyon izgi!!

Ne igyál és ne egyél semmi szilárdat 3-5 napig, csak has- és vízhajtókat. Garantált a siker. Ez nagyon egészségtelen és kórház lehet a vége, dehát na, annyit megér, nem? :D

2021. márc. 28. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!