A melleim fogyás után méginkább lógni fognak? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy elhatároztam hogy megszabadulok 5-10 kg-tól, de kicsit aggaszt, hogy a melleim eddig sem voltak a legszebbek. Kell-e aggódnom amiatt, hogy mégjobban lógni fognak, vagy lehet-e ellensúlyozni valamivel a problémám? 15/L2010. aug. 19. 22:08
1/6 anonim válasza:
15 évesen még a mell fejlődésének a derekán van...
2/6 anonim válasza:
Hát előfordulhat de nem biztos.
Én eddig 2x fogyóztam és egyikszer semmit sem változott a mellem de a másik alkalommal elég sok zsír ment le a mellemről :S
Ezt sajna előre nem tudhatod. Én nem tudok rá megoldást de más hátha tud majd :)
3/6 A kérdező kommentje:
Remélem.:) (Zárójelben megemlítem, hogy nem drasztikus fogyókúrába kezdtem, csak leálltam az édességekkel, mert rettentően édesszájú vagyok, és sajnos kiderült hogy cukros lehetek. A másik dolog a mennyiség... Most eszek normális adagokat, eddig mindent összeettem rendesen.) Csakhogy későbbiekben ne legyen ebből probléma. :))
2010. aug. 19. 22:40
4/6 anonim válasza:
Amíg nem sanyargatod a tested koplalással, jojó diétákkal, nem hinném, hogy gond lesz (azt meg, h leálltál az édességekkel, jól tetted, a fogaknak is ártanak :S) De, ha megkívánod, diabetikus édességekből is nagy választék van, szal nem kell teljesen lemondani arról sem.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én is 15 éves vagyok. Most szabadultam meg 7 kg feleslegtől. Igaz az enyémek se voltak a legszebbek, de nem lettek csúnyábbak attól, hogy fogytam. Szerintem ha sportolsz, és nem akarsz semmiféle csoda eredményt rövid időn belül, akkor nem lesz semmi baj. 15 évesen még a bőr is elég jó. Szóval ha heti 1kg-t fogysz, akkor úgy gondolom, nem kell ilyentől tartani.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :)
2010. aug. 19. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!