176 cm vagyok és 80 kg , fogyni szeretnék mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
#fogyás #80 kg 176 cm
2021. márc. 27. 14:54
11/18 anonim válasza:
#10 Te életedben nem laktál soha se jól, így nem tudhatod milyen. A vak született vak se tudja milyen látni.
12/18 anonim válasza:
Én azt javaslom: A saját igényeid, ízlésed, egészségi állapotod szerint alakíts ki új életmódot magadnak, amit életed végéig tartani tudsz.:)
Nekem személy szerint a szénhidrátszegény, zsírban és fehérjében gazdag étrend vált be.
13/18 anonim válasza:
Ezt biztos a 10-es kommentre akartad írni?
14/18 anonim válasza:
Gratulálok azoknak a sötéteknek, akik a hármast lepontozták... Abban a könyvben minden le van írva, amit ehhez tudni kell.
15/18 anonim válasza:
Én se értem a lepontozást. Kettes vagyok. A zöldség alapból jó irány, aki nem így gondolja, az valami hülyegyerek...
16/18 anonim válasza:
Azért a sárga kapszula eléggé idejét múlt. Elég sok benne a tévedés. Pl az, hogy fogyásnál kevés szénhidrátot szabad csak enni. Vagy démonizálja a cukrot, de a dextróz meg a jumbo azok rendben vannak. Micsoda véletlen, hogy ők pont jumbot árulnak. Energia ital, hot blood ugyanez. Eléggé a saját termékek vannak megtolva, na. De pl az edzés részénél is az van, hogy 1 izmot csak heti egyszer eddzünk. Azért egy jó regenerációval megoldható kétszer is.
17/18 anonim válasza:
#16: "fogyásnál kevés szénhidrátot szabad csak enni" Ilyet nem mond a Sárga Kapszula. Olyat viszont igen, hogy meg kell lennie a megfelelő mennyiségű fehérje és zsír bevitelnek. Mivel ezeket nem 100%-os koncentrációban visszük be, tartalmaznak valamennyi szénhidrátot is az ezzel a célzattal elfogyasztott ételek, ezért ezt bele kell számolni a szénhidrát mennyiségbe. Illetve nem csak ezt, hanem a kaják kalóriamennyiségét is (kellene, ezzel viszont nem foglalkozik a könyv). Mivel alapjában véve magas fehérjebevitelt javasol (ami rendeben is van), ezért nyilván kevesebb mennyiségű magas szénhidráttartalmú ételt kell ezen felül bevinnünk. Ezért lesz alacsonyabb a szénhidrátbevitel mértéke. Nyilván fel lehet vinni magasabbra is, csak akkor nem fog fogyni az ember. A heti 1 edzés meg olyan átlagos emberekre értendő, akik kellő intenzitással edzenek. Ha te tudsz heti 2x is edzeni, akkor te nem vagy átlagos, jobb a regenerációd vagy nem edzel kellő intenzitással. (Nekem például egy edzés után 5 napig izomlázam van, eszembe sem jutna heti 2x edzeni egy izomcsoportot.) A könyv egyedüli hibája, hogy minden érték, minden leírás az átlagos emberekre igaz, ÉS ez nincs feltüntetve. Az első tapasztalatom nekem is hasonlóan negatív volt mint amit te írtál most. Szarnak ítéltem meg, mert nem működött a benne leírt diétás étkezés. Nem fogytam vele semmit. Aztán pár hónap múlva rájöttem, hogy ez azért van, mert a testem energiafelhasználása nem átlagos (ezért nem is foglalkozik vele a könyv), a szénhidrát mennyiséget a javasolt 1,5-2 g/tskg értékről le kellett csökkentem 0,9 g/tskg-ra, hogy havi kb. 3 kg fogyást tudja elérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!