Stria megelőzése fogyáskor, mivel?
Figyelt kérdés
10 kilótól szeretnék megszabadulni(178 cm,70 kiló)minél hamarabb persze, beszereztem segítségként Adikopillt is.Napi futás szeretném beiktatni+ heti 2-3 x vmilyen fitnessz DVD-t, étkezésre figyelve.Azt hallottam, hogy hírtelen fogyáskor is kialakúlnak striák.Melyik krém lenne legjobb megelőzésre?Köszi 19/L2010. aug. 19. 18:45
1/6 anonim válasza:
Elancyl krém striák megelőzésére --> gyógyszertári
2/6 anonim válasza:
hirtelen fogyástó nem lesznek striáid, csak a hízástól - legfeljebb fogyáskor szembetűnőbbek lesznek... megelőzni meg nem lehet, mivel genetika ;)
3/6 anonim válasza:
infraszauna vagy alfamasszazs, ami nekem bevalt (-40 kg)
4/6 anonim válasza:
A bőr szétfeszülésétől alakul ki.Hirtelen izomtömeg növekedéstől,vagy zsírosodástól,terhességtől.Tehát ha fogysz,fizikai képtelenség,hogy akkor jöjjön ki rajtad.
5/6 A kérdező kommentje:
Oks,köszönöm mindenkinek.
2010. aug. 20. 11:54
6/6 Hanna80 válasza:
Bár már régi a téma, DE: igenis beírod a keresőmezőbe, hogy stria fogyás és kidob egy csomó oldalt, ahol tájékoztatnak róla, hogy sokaknál fogyáskor alakulnak ki a striák - ezt néhány napja én sem tudtam meglepő volt a felismerés, és én is szeretném tudni, hogy lehet-e tenni ellene vmit (fogyás esetén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!