Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan újra 'beindítani' a...

Hogyan újra 'beindítani' a fogyást?

Figyelt kérdés

Tavaly márciustól, kb júliusig sikerült leadnon 6-7 kilót. Amit végig tartottam, nem is akartam többet fogyni, igy nem változtattam semmin. Viszont most ez alatt a 2-3hét alatt, amig zárva van a munkahelyem, visszajött az egész, sokkal előnytelenebb módon, mint régen.

Hiába csinálom ugyanazt, mint tavaly, folyamat csak hizok :(

Napi 2-3szor eszem, van hogy csak egyszer(nem tudok többet enni) akkor is csak kicsivel több mint fél adoagokat. Nem eszek pékárut, csokit, sütit, nem iszom üdítőket. Kávéról viszont nem tudtam lemondani.

Miért kezdtem újra gyorsan hízni?

2021. márc. 23. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Az,hogy 2 3 szor eszel még nem jelent semmit,ha több kalória,mint amit a szervezeted ledolgoz. Számold és meglátod hol a hiba
2021. márc. 23. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

3-nál többször kéne enned, szed szét azokat az adagokat kettőbe és az meg is van, nagyobb adag után érdemes elmenni sétálni egy fél órát-1 órat

Ha sokat kávézol akkor érdemes édesítőt használni cukor helyett

2021. márc. 23. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Hany éves vagy, hany kg, milyen magas? Lehet, hogy azért nem tudsz fogyni, mert már nincs hova.
2021. márc. 23. 19:21
 4/9 A kérdező kommentje:
21, jelenleg 87kg, 180centi. Lány. Tavaly júniusban értem el a 80kilót, és az számomra ideális volt, és azt szerettem volna megtartani. Ehelyett visszajött mind
2021. márc. 23. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Kalóriát kell számolni.
2021. márc. 23. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen kell számolni legalábbis nem mint sokan csinálják, grammra kcal-ra pontosan meghatározva, hogy "ma márpedig pont ennyit szabad csak ennem", ez nem lehetséges, biológialiag lehetetlen ilyen pontosan meghatározni egy ember kalóriaszükségletét. Én nem ajánlom saját tapasztalatból mondom, nagyon a visszájára tud fordulni a dolog. Egyetlen előnye annak, hogy régen számoltam a kalóriákat az volt, hogy most megtudom mondani milyen makrókat tartalmaznak az ételek, miben miből mennyi van.

A te esetedben mondjuk ha leírnád mit eszel egy nap sokat segíteni kitalálni a probléma gyökerét. Egy étkezésből is be lehet vinni azt az energia és tápanyag mennyiséget emi hízáshoz vezet, és napi 5 étkezéssel is el lehet érni azt, hogy szépen folyamatosan fogyjon az ember (megjegyezném ez az ideális)

2021. márc. 23. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
fiú vagy lány vagy?
2021. márc. 23. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
A kávé miatt nem fogsz hízni. Tedd tiltólistára az olajat, cukrot, fehérlisztet. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, teljeskiörlésű gabonát. Nyugodtan ehetsz napi ötször. Az étel nem ellenség, főleg nem az egészséges ételek.
2021. márc. 23. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja és persze tessék edzeni is.
2021. márc. 23. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!