Időablakos módszerről tapasztalat?
Megfigyeltem, hogy akkor tudom jól kordában tartani az evésemet, ha nem reggelizem túl korán, inkább csak 9-10 felé és az ebéd, vacsora 16-17 óráig befejeződik.
Rákerestem, hogy miért lehet ez és láttam, hogy a 8-9 órás időablakos módszer létezik, számomra újdonság volt.
"Átmeneti böjt"-re rákeresel, nagyon sok jó leírás van.
Nekem bevált. Mocsok nehéz elkezdeni. Az első 10 nap a legnehezebb. Aztán meg évekig könnyen fenntartható.
Mindenkinek van egy saját magára szabható módszere, amit alkalmazni tud és beválik neki. Ez is csak Egy lehetőség a sok közül.
Én 15+kg-tól szabadultam meg évekre ezzel a módszerrel, haverom kipróbálta és nagyon rosszul lett tőle és semmit nem fogyott. Ha ez bejön, ez könnyen fenntartható. Ha nem jön be, kell keresni mást. Az biztos, hogy senkinek nem ajánlom, aki nem maga akarja ezt választani, mert elkötelezettséget és önfegyelmet igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!