Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Időablakos módszerről tapaszta...

Időablakos módszerről tapasztalat?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy akkor tudom jól kordában tartani az evésemet, ha nem reggelizem túl korán, inkább csak 9-10 felé és az ebéd, vacsora 16-17 óráig befejeződik.

Rákerestem, hogy miért lehet ez és láttam, hogy a 8-9 órás időablakos módszer létezik, számomra újdonság volt.

#időablak
2021. márc. 21. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Én délelőtt 10 és este 6 között eszem, 3 étkezés van: késői reggeli 10-kor, ebéd fél 2 körül és korai vacsora 6-ig befejezve. Nekem csak jó tapasztalatom van, ha későn vacsoráztam mindig fel voltam puffadva, nehezen aludtam el. Ha reggel korábban kelek üres teát és kávét iszom reggeli előtt. Arra figyelek, hogy az evési ablakban sem lépjem át az 1400 kalóriát. Kb. 350-700-350 a 3 étkezés.
2021. márc. 21. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

"Átmeneti böjt"-re rákeresel, nagyon sok jó leírás van.

Nekem bevált. Mocsok nehéz elkezdeni. Az első 10 nap a legnehezebb. Aztán meg évekig könnyen fenntartható.

2021. márc. 21. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Időszakos böjt/intermittent fasting rengeteg variációja van. Én így eszem, mert ez illeszkedik az életmódomhoz, de ettől még nem lehet fogyni.
2021. márc. 21. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
Nekem bevált, de én csak kétszer eszem kb 12 és 6 körül. Mivel csak két étkezésre oszlik a napi kalóriabevitelem így viszonylag nagy adagokat tudok enni ami jó érzés, és nem jár a kaján a fejem egész nap
2021. márc. 22. 03:31
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Mindenkinek van egy saját magára szabható módszere, amit alkalmazni tud és beválik neki. Ez is csak Egy lehetőség a sok közül.

Én 15+kg-tól szabadultam meg évekre ezzel a módszerrel, haverom kipróbálta és nagyon rosszul lett tőle és semmit nem fogyott. Ha ez bejön, ez könnyen fenntartható. Ha nem jön be, kell keresni mást. Az biztos, hogy senkinek nem ajánlom, aki nem maga akarja ezt választani, mert elkötelezettséget és önfegyelmet igényel.

2021. márc. 22. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!