Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keto Diet fogyózós por tapaszt...

Manócska1 kérdése:

Keto Diet fogyózós por tapasztalatok? többi lent.

Figyelt kérdés
42 éves leszek kevesebb mint egy hónap múlva. 76,4 kiló vagyok most kb. Ha csökkentem az eddig fogyasztott étel adagokat,valamint déltán fogyasztok egy adagot abból a fogyis cuccból és hamarabb vacsizok meg este még egy órát sétálok,napközben is többet mozgok,fogok tudni fogyni?

2021. márc. 20. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Csökkentsd az adagot, számold a kalóriát, édesség/üdítő kerülendő, helyette zöldség/gyümölcs/víz, mozogj valamit, a séta is jó.

A fogyiport felejtsd el, az csak a gyártónak jó, szépen csilingel tőle a kassza.

2021. márc. 20. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Igaz amit az 1-es ír de még kiegészíteném azzal hogy fehérje port vegyél és többet érsz el vele mint a drága fogyiporral mert egy étkezést kitesz és ha sportolsz akkor szebb eredményeket produkálsz vele és még éhes sem vagy ha este vacsora helyett megiszol egy adagot illetve edzés előtt és után.Nutriversumos 1kg-ost vedd az megéri és finom ízekben van
2021. márc. 20. 14:40
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,rendeltem
2021. márc. 20. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Nutris port vagy Ketost?
2021. márc. 20. 15:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Nutrisat. de tudod az a baj hogy este ha sokat eszek,mégis éhes leszek. amúgy van egy doboz ketosom is. hogy csináljam szerinted? tudod,pszichiátriai gyógyszereket szedek már 20 éve,és nagy étvágyat csinálnak..
2021. márc. 20. 15:27
 6/11 A kérdező kommentje:
valamint pajzsmirigy alulműködésem is van,enyhe
2021. márc. 20. 15:28
 7/11 A kérdező kommentje:
életem végéig szedni kell már sajnos a gyógyszereket
2021. márc. 20. 15:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Az nem számít hogy milyen gyógyszert szedsz szerintem.A porból ihatsz este is ha éhes vagy és eltelít hidd el nekem.Nem leszel éhes de majd meglátod
2021. márc. 20. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:
A fogyi por nem jó, a keto sem. A fehérje port minek? Miért ne egyen rendes kaját helyette?
2021. márc. 20. 22:47
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Ketogén diéta csoportra keress rá, nagyon sok mindent olvashatsz ott.
2021. márc. 21. 02:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!