Mennyi a BMI-tek?
Figyelt kérdés
Illetve testalkatot is írjatok kérlek, mert nem mindegy, hogy valakin 10 kiló izom vagy zsír van.2021. márc. 21. 16:26
21/25 anonim válasza:
Jelenleg 28,4. 87 kg. De 2 éve még 55,5 volt 170 kilósan.
22/25 anonim válasza:
#16: halványan látszik még, ha befeszítem, de amúgy nem, csak lapos. Rúdtáncolok, bár most épp nem, a karantén miatt. Maradnak a saját súlyos, súlyzós és TRX edzések itthon, meg a futás.
23/25 anonim válasza:
Szeptemberben 33, most 24 körül. 20 a cél. 20/l
24/25 anonim válasza:
Nekem 18,66. 18-tól számít ideálisnak, 157 cm 46 kg vagyok. Sportolok, úgyhogy szeretnék még kb 2 kg izmot felszedni a fenekemre, combokra.
24N
25/25 anonim válasza:
#13 utolsó vagyok, hát nem tudom, mikor nekem 20 volt a BMI-m, akkor voltam 50 kg és már pufinak éreztem magam, rendes nagy hasam volt, nagyon nem tetszett. És a pasiknak is jobban bejövök most, kicsit vékonyabban, mint akkor. Úgyhogy kinek mi, én inkább maradok a 18-19 BMI-nél, az az egészségesen vékony kategória, 18 alatt számít csak soványnak valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!