Hogyan tudnám “összeszűkíteni” a gyomrom?
Figyelt kérdés
Teljesen kidudorodik a hasamból és nagyon ronda.
L
2021. márc. 18. 17:01
1/6 alletta válasza:
fokozatosan mindig kevesebbet eszel.
2/6 anonim válasza:
Túlsúlyos vagy? Fasziknál a koksz szokta okozni ezt a hatást. Nem lehet, hogy csak fel vagy fújódva?
3/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok túlsúlyos, de vékony sem 154 cm 46 kg
2021. márc. 18. 17:13
4/6 anonim válasza:
Mikor jelentkezett a probléma? Lehet csak túletted magad most, legalábbis én erre tippelnék. Lányoknál nem szokott ilyen gond lenni.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, mostanában vettem észre, figyelni fogom egy darabig.
2021. márc. 18. 18:20
6/6 anonim válasza:
Múlt héten nekem is ez volt, mert nehezebb ételeket ettem (töltött káposzta csirkéből, csirkepöri). Mostmár 5 napja egészségesebben eszem, rengeteg zöldség, gyümi, tejtermékek nélkül. Elmúlt, valószínűleg csak sok volt a gyomromnak hirtelen, főleg, hogy ritkán eszek ilyen nehezeket. Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!